• 瀏覽: 183,908
  • 回覆: 552
  • 追帖: 39
收到通知到貨可取。 明後有空才去台取機

Nothing's impossible when you're dealing with the supernatural

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
中移出左客戶淨機  3798

Nothing's impossible when you're dealing with the supernatural
昨天看過新機,上下邊框唔算好窄,個人感覺印返logo會好睇D,依家睇落好山寨,同埋18:9mon望落太窄和apps圖案好細,有D睇唔慣

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2018-1-26 11:35 AM 發表

中移出左客戶淨機  3798
Thx Ching. 出咗灰色,呢個價真係ok

引用:
原帖由 justhacking 於 2018-1-26 12:48 PM 發表

Thx Ching. 出咗灰色,呢個價真係ok
買c9pro

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍痴瘋 於 2018-1-26 12:23 PM 發表

昨天看過新機,上下邊框唔算好窄,個人感覺印返logo會好睇D,依家睇落好山寨,同埋18:9mon望落太窄和apps圖案好細,有D睇唔慣
上下巴比sony 好好多了。
缺點反而是左右邊框不夠窄。

18:9 好正。 係5t上體驗左。 唔想用番16:9

回覆 引用 TOP

數記今天開始加左價, 3798客戶淨機。
早前訂3598的不變 。 好彩

影相得5得?版主thx

已取機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pccw866 於 2018-1-26 01:37 PM 發表

影相得5得?版主thx
應該不是叫我吧,我不是版主。

要明天試。今天太忙。
但我只是用家不是測試員或打手,唔識試架喎。 定想我用5t,essential...一齊影來比較。 Pixel 就唔好了,話晒上代拍照稱皇

回覆 引用 TOP

影住個盒先

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2018-1-26 02:09 PM 發表

影住個盒先

出左拿@@?

引用:
原帖由 烏龍花茶. 於 2018-1-26 03:51 PM 發表

出左拿@@?
今日羅左機

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2018-1-26 04:42 PM 發表

今日羅左機
我都出左機,數記$3798
師兄你部跟機有冇跟到usb C 轉usb A果件野?
我果部盒入面冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2018-1-26 04:42 PM 發表

今日羅左機
C兄  請問有冇miss call燈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]