註冊 登入

而家買8plus會唔會好不智

而家買8plus會唔會好不智 E-mail 此主題給朋友

決定左去C記買 8plus 256GB喇
延伸問題: 你地有無買applecare+?

回覆 引用 TOP

輕輕一推

回覆 引用 TOP

個人鐘意

回覆 引用 TOP

早兩日先用6plus trade in 8 返黎,  其實好睇必要性同喜好

忌 :  食煙飲酒講粗口...
宜 :  踩車踢波羽毛球...
引用:
原帖由 渣兜乞食 於 2018-3-12 03:11 PM 發表

早兩日先用6plus trade in 8 返黎,  其實好睇必要性同喜好
我唔trade了 諗住比屋企人用
CHING覺得好無用? 對比舊果部?

喜歡就買

熱門搜尋: 韓國護膚品 雙眼皮 粉底 mascara

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天強勁的廁紙 於 2018-3-12 03:42 PM 發表

我唔trade了 諗住比屋企人用
CHING覺得好無用? 對比舊果部?
用左幾日感覺都好好,  平時都會拎黎打機啲電都夠用, 又唔怕打機 lag 機

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 渣兜乞食 於 2018-3-12 10:50 PM 發表

用左幾日感覺都好好,  平時都會拎黎打機啲電都夠用, 又唔怕打機 lag 機
ching 邊到trade in? apple shop? trade in左幾錢? 我都諗緊買iphone8

引用:
原帖由 Joth457 於 2018-3-12 11:11 PM 發表

ching 邊到trade in? apple shop? trade in左幾錢? 我都諗緊買iphone8
我台trade, 有啲台剩機已經平500, trade in 價仲好過apple, 最後我補左6200 就搞掂入手256

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joth457 於 2018-3-12 11:11 PM 發表

今日CxL入手iPhone 8 , $5638淨機。用嚟代替部6s

引用:
原帖由 樓上污濁的老闆 於 2018-3-12 11:26 PM 發表

今日CxL入手iPhone 8 , $5638淨機。用嚟代替部6s
係咪現有客戶先有買得淨機?就咁walk in可以? 5638都價ok 減左350 你有睇到iphone8 256減幾多 係咪仲係減450? thx!!

引用:
原帖由 Joth457 於 2018-3-12 11:34 PM 發表

係咪現有客戶先有買得淨機?就咁walk in可以? 5638都價ok 減左350 你有睇到iphone8 256減幾多 係咪仲係減450? thx!!
就咁walk in 都可以啊,唔使一定客戶。256 i8 賣緊$6838 . 今日買,個sales仲冇迫我一定要開盒

引用:
原帖由 樓上污濁的老闆 於 2018-3-12 11:40 PM 發表

就咁walk in 都可以啊,唔使一定客戶。256 i8 賣緊$6838 . 今日買,個sales仲冇迫我一定要開盒

咁apple照樣保一年? 定要返csl整 係咪拎住張單就可以去apple買apple care plus? thx!!

熱門搜尋: 樓宇按揭 信用卡迎新禮物2014 銀行估價 外匯 期指 銀行 旅遊保險
引用:
原帖由 Joth457 於 2018-3-12 11:47 PM 發表

咁apple照樣保一年? 定要返csl整 係咪拎住張單就可以去apple買apple care plus? thx!!
照book Genius Bar 就可以,apple care + 拎單去Apple Store 就可以加到。我部6s之前都係CxL買,過保養前拎咗去蘋果換部service unit 。iPhone X 64 見佢地賣8088。

57 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。