• 瀏覽: 1,283,729
  • 回覆: 4,760
  • 追帖: 204
想MNP去三萬能卡,只有張電話卡,冇了張大卡,有冇問題?

引用:
原帖由 Cepa 於 2020-11-15 07:28 PM 發表

想MNP去三萬能卡,只有張電話卡,冇了張大卡,有冇問題?
應該無問題,我記得之前有sales講過大卡係要來補卡用only

錢,馬上有得洗!
樓,馬上有多層!
女,馬上有多條!
車,馬上有多架!
毒,馬上有得解!
引用:
原帖由 Eiso 於 2020-11-15 10:01 PM 發表

應該無問題,我記得之前有sales講過大卡係要來補卡用only
唔該哂!

回覆 引用 TOP

現在3萬能在內地完全收唔到,手動連中國聯通都唔得。
在珠海的話有機會收到澳門3Macau.
有冇得投訴?😅

引用:
原帖由 嘯鋒 於 2020-11-20 10:24 PM 發表

有冇得投訴?😅
轉用中國移動網絡

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2020-11-21 09:39 AM 發表

轉用中國移動網絡11839337
多謝師兄,用到了。

回覆 引用 TOP

請問有無人知呢張"現代移動"卡係
雖然價錢好吸引,但係Google 完都睇吾到官方網站
淨係搵到香港卡檔
Hong Kong Sim 但只係代售店
個廣告又只得個 電話/whatspp/wechat
感覺好雞咁

附件

125120404_645316526164892_5629406908616306849_o.jpg(281.84 KB)

2020-11-21 11:45 PM

現代移動

引用:
原帖由 totaltotti 於 2020-11-21 11:45 PM 發表

請問有無人知呢張"現代移動"卡係
雖然價錢好吸引,但係Google 完都睇吾到官方網站
淨係搵到香港卡檔
Hong Kong Sim 但只係代售店
個廣告又只得個 電話/whatspp/wechat
感覺好雞咁
建議到hkepc討論區搜尋"現代移動"或“十驚惶”,會有更多資訊。

引用:
原帖由 wahcli 於 2020-11-22 12:56 AM 發表

建議到hkepc討論區搜尋"現代移動"或“十驚惶”,會有更多資訊。
明白了
睇過D反應,可以完全吾考慮
謝謝

好似鴨記有隻 雙月 太空(無限)數據咭$78/張? 
唔知好唔好用

好想搵一個人,係唔使我點講,佢就可以被我滿意的。

在你的信念中要有信心,懷疑你的懷疑,
相信你的希望,不要相信你的損傷。[轉個彎,世界會更大]

心如工畫師, 能畫諸世間; 五陰悉從生, 無法而不造. [華嚴經]

智者善用心, 愚人為境控.
引用:
原帖由 嘯鋒 於 2020-11-20 10:24 PM 發表

有冇得投訴?😅
3萬能, 大陸漫遊轉了中移動了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 totaltotti 於 2020-11-22 10:35 AM 發表

明白了
睇過D反應,可以完全吾考慮
謝謝
一見"十驚惶”即時嚇到縮陽.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siugijar 於 2020-12-2 01:34 PM 發表

好似鴨記有隻 雙月 太空(無限)數據咭$78/張? 
唔知好唔好用
其實幾抵玩

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2020-12-2 07:47 PM 發表

其實幾抵玩
15 GB 後 FUP 得128k?

回覆 引用 TOP

**  急  **
請問C兄, 想買張數據卡, 用黎裝個whatsapp用 (3,4GB就夠, 用約2至3個月倒) <<但要3G的(因電話只支援3G)
有無邊張係幾十蚊有交易的? 謝 !
P.S. 要不需交月費的.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]