註冊 登入

入手airpod

入手airpod E-mail 此主題給朋友

恆生有分扣去豐澤買試下係咪堅好用

除左聽歌音質一般外,其他都ok

引用:
原帖由 markchan720 於 2018-6-10 03:15 PM 發表

唔能夠有要求🤪

waiting for airpod 2 LOL

引用:
原帖由 princestar 於 2018-6-10 08:52 PM 發表

waiting for airpod 2 LOL
9月就黎

算係咁 

回覆 引用 TOP

睇住跌

不會後悔的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 markchan720 於 10-6-2018 03:15 PM 發表

我用過幾款 500-700 蚊藍芽耳機聽歌,反而我覺得佢有驚喜,因為我喜歡 bass 聲多,其他果 d 入耳一來我成日跌出黎,二來我嫌唔夠 bass,佢算係咁!因為我本身無期望,係續約出機送嘅

只可以講市面上暫時無邊隻耳機取代到佢.... 其他無線耳機或者有部份聽歌係比佢出色既,但講到整體實用同方便,一定係airpod

唔使禁制開機,連接方便,唔易受影響斷線,睇到用電量同體積細已經贏晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 necro123 於 2018-6-12 12:48 PM 發表

睇住跌
你試過跌左定係未用過

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhong1128 於 2018-6-13 11:49 AM 發表

我用過幾款 500-700 蚊藍芽耳機聽歌,反而我覺得佢有驚喜,因為我喜歡 bass 聲多,其他果 d 入耳一來我成日跌出黎,二來我嫌唔夠 bass,佢算係咁!因為我本身無期望,係續約出機送嘅 ...
我都用過幾款500-1000內既藍芽,收音極差

已用1.5年,完美,講音質噶唔用用無線,唔好用手機,請用專業MP3播無損,用專業耳機

引用:
原帖由 joycewai 於 2018-6-10 09:01 PM 發表

9月就黎
9月不可能有airpods 2,呢個我可以同你賭

引用:
原帖由 sam-yeung 於 2018-6-13 04:02 PM 發表

9月不可能有airpods 2,呢個我可以同你賭
c亨係咪有d咩內幕🙏🏽

山水有相逢!!!!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。