• 瀏覽: 7,542
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
請問有無師兄師姐係深水埗鴨記有一間超記買過電話,可靠嗎?

點解要買水貨?係咪特別牌子特別型號先?行貨可能都係貴多幾百,緊係買行貨。鴨記其實咪同先達買差唔多,真係睇彩數。

[

回覆 引用 TOP

因有某型號無行機,見佢又話新加坡又大陸又台灣版機,又話香港後行水機,$又唔係開得高

米信
鴨記嗰啲都未必可靠
如果你要買就買小米啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心邊緣的膠袋 於 2018-8-3 03:47 PM 發表

因有某型號無行機,見佢又話新加坡又大陸又台灣版機,又話香港後行水機,$又唔係開得高
去領域買好過去鴨記

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-8-4 04:40 PM 發表

去領域買好過去鴨記
領域果d叫優質進口貨。。。。

鴨記基本上係冇一間靠得住

回覆 引用 TOP

開平佬,賣得貴人小小,可唔可靠,機本上同其他店一撚樣

香港政府冇欠任何人,自已既人生係靠自已活出精彩,唔係一味乞求政府施捨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心邊緣的膠袋 於 2018-8-3 09:35 AM 發表

買過幾部幾佰蚊既機比鋪頭粗用,暫時好在無乜問題,當然,去得呢類型鋪,電話壞咗要有心理準備閣下自理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心邊緣的膠袋 於 2018-8-3 09:35 AM 發表

貪平?純粹試新玩具?所謂的行貨保養根本冇吔意義?

回覆 引用 TOP

水貨通常都比行貨好用,行貨經常俾公司修改過,好多原有功能被消失或者加入一啲冇用app

回覆 引用 TOP

自從M瘋同拍力執左,已經無喺鴨記買電話。

香港曱甴,時代垃圾!

伏中伏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 refugee 於 2018-8-8 02:47 PM 發表

自從M瘋同拍力執左,已經無喺鴨記買電話。
Ching識貨。我而家都係去返百記,風閘,鬚0,咪信,嗰幾間大舖買行貨咋!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]