• 瀏覽: 327,949
  • 回覆: 2,903
  • 追帖: 35
引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2020-8-7 01:05 PM 發表

到手。原裝有屏貼
上一代除褲放屁
叫用家上去貼
香港三星全部白痴

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 古早獅子 於 2020-8-8 04:30 PM 發表

4G 係實體加eSim
早知入4G版,怪自己心急

Nothing's impossible when you're dealing with the supernatural

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古早獅子 於 2020-8-8 04:30 PM 發表

咁可以唔買
入左手。發現冇。問CS話有。查左一輪覆我話冇

Nothing's impossible when you're dealing with the supernatural

回覆 引用 TOP

請問z flip 4G or 5G 用家會怎樣消毒清潔屏面?醫療紫外線?

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2020-8-9 05:58 AM 發表

請問z flip 4G or 5G 用家會怎樣消毒清潔屏面?醫療紫外線?
我用火酒抹

引用:
原帖由 無印 於 2020-8-10 09:04 PM 發表

我用火酒抹
對摺手機屏面 沒有影響同花嗎?

引用:
原帖由 schiu88 於 2020-8-10 10:10 PM 發表

對摺手機屏面 沒有影響同花嗎?
冇事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無印 於 2020-8-10 09:04 PM 發表

我用火酒抹
謝謝

回覆 引用 TOP

用過摺機番唔到轉頭,的確收納好方便。期待下一代是5G 雙待,電再大番D,但保持厚度及重量就正。

Fold 2 真係比上代進步唔少, 外Screen闊咗,實用咗. 成部機都薄咗

https://youtu.be/WbVuuzHlkX4

回覆 引用 TOP

利害
Z Filp4G 轉移去Z Filp 5G
滾到要加風扇
三星真係.........................

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2020-8-11 01:19 PM 發表

用過摺機番唔到轉頭,的確收納好方便。期待下一代是5G 雙待,電再大番D,但保持厚度及重量就正。
其實Fold 4G接收勁差
睇吓5G有冇改變先!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無印 於 2020-8-11 05:51 PM 發表

利害
Z Filp4G 轉移去Z Filp 5G
滾到要加風扇
三星真係.........................
師兄祼跑還是用套? 我用左套。

引用:
原帖由 COROLLA2003 於 2020-8-12 08:18 AM 發表

師兄祼跑還是用套? 我用左套。
我5G 用三星原廠皮套
4G用返跟機膠殼

回覆 引用 TOP

我直接裸跑。手感最好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]