註冊 登入

[機種討論] Galaxy Note 9 集中討論區 (4)【此帖已滿請去(5)】

本主題由 chairman_palm 於 2018-9-16 10:57 AM 設置高亮

Galaxy Note 9 集中討論區 (4)【此帖已滿請去(5)】 E-mail 此主題給朋友

Note 9集中帖(3)又爆帖,即刻開新帖啦,麻煩大家推一推!

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Pixel 2,Galaxy Note 9
(平板) iPad Pro 11",iPad Pro 12.9"
(電腦) Macbook Pro 13"
準備入手:-
精選樓盤
引用:
原帖由 lafy 於 2018-9-13 06:30 AM 發表

iPhone Xs/Xs Max/Xr發佈完,Note 9集中帖(3)亦爆帖,即刻開新帖啦,麻煩大家推一推!

P.S. 我比較過Note 9同Xs Max,真係諗唔到後者勝過前者之處。只可以話,尊重果粉嘅選擇啦! ...
support

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lafy 於 2018-9-13 06:30 AM 發表

iPhone Xs/Xs Max/Xr發佈完,Note 9集中帖(3)亦爆帖,即刻開新帖啦,麻煩大家推一推!

P.S. 我比較過Note 9同Xs Max,真係諗唔到後者勝過前者之處。只可以話,尊重果粉嘅選擇啦! ...
其實除左雙卡,我都諗唔到XS Max有咩特別過X

昨日有師兄話一插hdmi就落mirror mode先,可以睇睇呢度係咪default做DeX mode

引用:
原帖由 akanesk 於 2018-9-13 06:49 發表

昨日有師兄話一插hdmi就落mirror mode先,可以睇睇呢度係咪default做DeX mode
希望今个月內爆帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akanesk 於 2018-9-13 06:36 AM 發表

其實除左雙卡,我都諗唔到XS Max有咩特別過X
蘋果機今時日mon仲會有死光點,點解同樣三星mon,三星本身未試過買倒有死光點,成萬蚊買倒死光點返到屋企冇得換

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 鬼屋永恆的裙 於 2018-9-13 07:31 AM 發表

你老母就無得換
換番新機?

回覆 引用 TOP

Note9 512唔駛過萬,平好多,仲可加記憶卡。
隻錶之前講到又血壓計,又血糖計,乜都唔係,只係加大。
應該炒唔起了。

引用:
原帖由 taddy58 於 2018-9-13 07:34 AM 發表

Note9 512唔駛過萬,平好多,仲可加記憶卡。
隻錶之前講到又血壓計,又血糖計,乜都唔係,只係加大。
應該炒唔起了。
一部s9細機都win蘋果啦!

引用:
原帖由 jerichoyiu 於 2018-9-13 07:35 AM 發表

一部s9細機都win蘋果啦!
三星唔會只加大,加雙卡就當新功能。果粉仲好意思過區講三星無新意。笑死人

引用:
原帖由 taddy58 於 2018-9-13 07:38 AM 發表

三星唔會只加大,加雙卡就當新功能。果粉仲好意思過區講三星無新意。笑死人
你睇下上面果位仁兄咁早就關心我阿媽啦

引用:
原帖由 jerichoyiu 於 2018-9-13 07:42 AM 發表

你睇下上面果位仁兄咁早就關心我阿媽啦
唔駛理佢,極度失望下,無野好講,好自然就講粗口

note 9512賣9千幾突然覺得平左,雖然我賣左,但我認同三星品質,我都有用開LG,apple…買親都有死點,唯獨三星買左咁多部都未試過有死點,市面上好多都出曲面,所以揀三星有品質保證!

引用:
原帖由 jerichoyiu 於 2018-9-13 07:25 AM 發表

蘋果機今時日mon仲會有死光點,點解同樣三星mon,三星本身未試過買倒有死光點,成萬蚊買倒死光點返到屋企冇得換
Samsung賣次貨俾佢

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。