註冊 登入

有雙卡唔代表追得上時代

有雙卡唔代表追得上時代 E-mail 此主題給朋友

iPhone第11年終於出雙卡了,
終於跟上大陸牌子十年前嘅發明了,
但有雙卡係唔夠嘅,
要個OS全力支援先有用,
an機已經可以成熟地穩定地使用app雙開,
雙卡就雙wts、wechat、fb、IG、Skype、滴滴打車、飛的、fb messenger.......... 雙卡同時收發雙開嘅app,將雙卡發揮到盡。

唔知道iOS得唔得呢

精選樓盤
引用:
原帖由 做乜很 於 2018-9-13 06:05 PM 發表

但有雙卡係唔夠嘅,
雙卡就雙wts、wechat、fb、IG、Skype、滴滴打車、飛的、fb messenger.......... 雙卡同時收發雙開嘅app,將雙卡發揮到盡。

唔知道iOS得唔得呢 ...
睇見都覺得煩

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 做乜很 於 2018-9-13 06:05 PM 發表

但有雙卡係唔夠嘅,

有ESIM才是,你部機算是OLD-FASHION了,小朋友。

特朗普:apple 又一大發明

iphone既功能比起一眾android仲係好落後。
就係打機比較順同個外表品牌得人鐘意,加上多人關注,就算有安全問題都有得知。

回覆 引用 TOP

引用:

但有雙卡係唔夠嘅,

乜唔係eSIM咩?連咭都唔使!

儲值卡用唔用到esim?

車路士先係歐洲最強!!!
08年歐洲冠軍曼聯90分鐘未能完勝車路士
09年歐洲冠軍巴塞180分鐘未能完勝車路士
MotoGP 討論區
引用:
原帖由 剋星 於 2018-9-14 12:15 PM 發表

儲值卡用唔用到esim?
應該要去臺度撹,超麻煩!又老土,人哋十年前已雙卡任插,佢宜家固定單卡變得換卡麻煩到死!笨設計!笨人才用

保護野生魚類!實行三不政策!不能公開!不要採集!不要購買飼養野生魚種!要正確飼養寵物魚!       大家快樂做魚友…薈萃全—在QQ群!10????62   [http://i18.photobucket.com/albums/b127/pc1962/4-5.jpg]

回覆 引用 TOP

自己號碼又吾想用系工作上,雙卡最好啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賈文子 於 2018-9-14 11:17 AM 發表

特朗普:apple 又一大發明
癲侵打飛機時間

回覆 引用 TOP

洋奴聖物

回覆 引用 TOP

明抄大陸機啦, 吹咩 

深圳東部華僑城機動遊戲最少意外六死十傷

悠悠長長繼續前航不懂去驚怕 荊荊棘棘通通斬去不必多看它
利益集團主導下,中國已經沒有希望

回覆 引用 TOP

雙卡先係大路,非常好

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

回覆 引用 TOP

點解唔思考下仲要用sim卡

Beat warriors !!!

回覆 引用 TOP

吾代表但都要做

回覆 引用 TOP

40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。