註冊 登入

訂左兩部 iphone xs max 256GB, 金和黑大mon; 完全冇考慮! iphone絕對有信心!

訂左兩部 iphone xs max 256GB, 金和黑大mon; 完全冇考慮! iphone絕對有信心! E-mail 此主題給朋友

( iphone真係好鬼醒.上次iphone x搞到成萬蚊. 今次大mon萬一蚊.完全唔覺得貴. 價值觀都完全比佢改變同控制. 我老婆仲同我講做乜咁大手筆? 我回答:因為我有錢. 大佬兩萬蚊北角樓可能買得半個階磚咋!)
另外有冇師兄介紹下ireserve點樣訂?

第一次自己搞.有d 卡.地址有问题. 一部扣咗錢.另外一部仲未扣到

9/22-10/3
10/3-10/10
收機

自用!( 講個秘密畀大家知,上年嗰部iphone x,出咗唔夠半小時原封送了給朋友, mon太細 實在唔想用)

依家一部手機包括咗電腦 聽音樂 電視機 相簿 字典 電子書 錄音機 遙控器 炒股票報價機 十九幾萬個功能. 仲要係iphone名牌子抵到爛

我用兩部手機仲有部華為 兩個平台行走江湖

因惑說他佛子過,徒然減損自功德,
故於大乘諸行者,不道彼過佛子行。

粗言惡語惱人心,復傷佛子諸行儀,
故於他人所不悦,絕惡言是佛子行。
ordered

引用:
原帖由 巴塞隆那 於 2018-9-14 03:21 PM 發表

ordered
點解贴唔到圖上去?

回覆 引用 TOP

我21/9~26/9收機(金色)

引用:
原帖由 lkhans 於 2018-9-14 03:25 PM 發表

我訂第二部因為有啲卡已經遲一個星期先攞機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lkhans 於 2018-9-14 03:25 PM 發表

師兄你出咗幾多激.256?

回覆 引用 TOP

等電訊商大貨一出即減1k

引用:
原帖由 rchow12 於 2018-9-14 03:28 PM 發表

依家出去年嗰部iphone X 8000蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rchow12 於 2018-9-14 03:28 PM 發表

依家一部手機包括咗電腦聽音樂 電視機 相簿 字典 電子書 錄音機 遙控器 十九幾萬個功能

仲要係名牌子抵到爛

回覆 引用 TOP

減左好多喎,除非你吾係VIP

引用:

講個秘密畀你知
上年嗰部iphone x
出咗之後唔夠半日
已經送咗畀朋友
未開封

太細真係唔鍾意 呢部6.5"貴貴都買

現在還有貨賣

引用:
原帖由 lkhans 於 2018-9-14 03:33 PM 發表

現在還有貨賣
關鍵幾時攞機啫
11月12月攞機
咁就唔急啦 睇定啲幾時有貨先至訂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴塞隆那 於 2018-9-14 03:32 PM 發表

講個秘密畀你知
上年嗰部iphone x
出咗之後唔夠半日
已經送咗畀朋友
未開封

太細真係唔鍾意 呢部6.5"貴貴都買
不過我都係cheap精一名.冇買512gb

因為唔係狂行影相狂拍片用唔到咁多

訂唔到囉

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。