註冊 登入

SMT $88 Plan....全程 2M,無限

引用:
原帖由 dgfaa 於 2018-10-5 05:59 PM 發表

俾多少少出3HK既21Mplan啦,都係百幾蚊
sunmobile 都系$118 21m冇限速!  
仲唔使要簽兩年約

精選樓盤
引用:
原帖由 lawlapkay 於 2018-10-5 12:14 AM 發表

你都可以咁講,2MB對冇乜要求人仕都冇問題,睇短片都可以
低解像就可以, 我見人LOAD YOUTUBE不停要LOAD...
睇短片最少要21MBPS 先夠順

引用:
原帖由 lobe33 於 2018-10-5 08:27 PM 發表

低解像就可以, 我見人LOAD YOUTUBE不停要LOAD...
認同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fakeCandy 於 2018-10-5 12:25 PM 發表

呢個plan出左好耐啦,係比窮L上既plan黎,慢又唔會好慢既,你貪平既咁出呢個plan都ok既
俾左30蚊就有21m無限,唔爭在個$30啦😂

引用:
原帖由 lobe33 於 2018-10-5 08:27 PM 發表

我冇用過2m, 淨係用過4.5g同21m, 如果一般用電話,其實21m都夠用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cubus 於 2018-10-5 07:18 PM 發表

sunmobile 都系$118 21m冇限速!  
仲唔使要簽兩年約
太陽台呢個Plan加佐價

引用:
原帖由 khkg 於 2018-10-7 01:23 PM 發表

太陽台呢個Plan加佐價
系咩!幾時加價?加到幾多?

回覆 引用 TOP

我想問呢類超額後用量係咪用3G,定係都用4G只係慢少少。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dixonson510 於 2018-10-6 01:12 PM 發表

俾左30蚊就有21m無限,唔爭在個$30啦😂
我以前窮過,真係會在意果30蚊,小數怕長計,30蚊已經可以包到一餐嫁啦
不過都係百貨應百客,如果有能力當然21m無限,想慳錢咪2m無限

回覆 引用 TOP

引用:

我用緊3台21mbps , 真係爽好多, 睇youtube 唔駛不停load

smt本身的假4.5G已經係全世界最慢,連個乜鬼21M都慢過人,而家仲衰到要全程不足2M叫smt

引用:
原帖由 小豬2016 於 2018-10-11 05:11 PM 發表

smt本身的假4.5G已經係全世界最慢,連個乜鬼21M都慢過人,而家仲衰到要全程不足2M叫smt
88蚊仲想要幾快,隔離台唔好話慢,連load都load唔到

引用:
原帖由 jj.yeung 於 2018-10-12 11:58 AM 發表

88蚊仲想要幾快,隔離台唔好話慢,連load都load唔到
我用3台21MBPS, 都只係$78, 好快呀,上網又順

引用:
原帖由 eBAY0617 於 2018-10-12 10:18 PM 發表

緊係啦, 21mbps 快過2mbps 十幾倍, 仲想點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eBAY0617 於 2018-10-12 10:18 PM 發表

一個全程2mbps任用數據,一個過5GB直停數據既21mbps plan
無得直接咁比較的

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。