註冊 登入

SMT $88 Plan....全程 2M,無限

引用:
原帖由 cubus 於 2018-10-5 07:18 PM 發表

sunmobile 都系$118 21m冇限速!  
仲唔使要簽兩年約
仲要過20GB唔會直接被限速至7.2mbps

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 khkg 於 2018-10-7 01:23 PM 發表

太陽台呢個Plan加佐價
9月join 1O月頭用 $138 用拍住賞$118  簽約一年,全程21m

回覆 引用 TOP

21m無限,大陽120+18吧

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用

回覆 引用 TOP

太陽唔止了 已加價 落門市問問吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2018-10-5 08:19 AM 發表

我用緊  衫,4G 21M Plan 原價都係 $118/m (續約就 $90/m ) 無限  ( 5 G )
唔明而家仲有 2M Plan
数码通最紧要稳定,收得好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2018-10-14 01:30 PM 發表

一個全程2mbps任用數據,一個過5GB直停數據既21mbps plan
無得直接咁比較的
咪就係,我用IMC 1GB 42Mbps 68蚊,快廿倍添,仲想點?

回覆 引用 TOP

SMT 全程2Mbps plan已加價...咁搵鬼用嘞

引用:
原帖由 lobe33 於 2018-10-5 08:27 PM 發表

低解像就可以, 我見人LOAD YOUTUBE不停要LOAD...
睇短片最少要21MBPS 先夠順
我阿媽用緊呢個plan
我測試過睇720p係load 1x秒睇1x秒咁
480p就load10秒睇一兩分鍾又load 10秒咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cetinsiu1 於 2018-10-11 04:28 PM 發表

我用緊3台21mbps , 真係爽好多, 睇youtube 唔駛不停load
會唔會用太多data拉你落2-3mb咁?

引用:
原帖由 ckaihing 於 2018-12-6 11:01 AM 發表

SMT 全程2Mbps plan已加價...咁搵鬼用嘞
呢排r我阿媽續約就108 2mb
諗緊好唔好轉去3既21mb無限或者300mb無限
但3早年亂收費風評好差下

引用:
原帖由 s20120905 於 2018-12-20 06:47 PM 發表

會唔會用太多data拉你落2-3mb咁?
過咗20gb會間中直限7.2mbps

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s20120905 於 2018-12-20 06:49 PM 發表

新上台已加價到$108+$18
之前$88+$18

引用:
原帖由 s20120905 於 2018-12-20 06:49 PM 發表

個人唔建議用3
用左兩年收我真係好麻麻
而家轉左黎 SMT 2MB 無限PLAN 無疾疾下之餘我仲覺得快左,開心使用中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 khkg 於 2018-12-21 09:43 AM 發表

新上台已加價到$108+$18
之前$88+$18
續約係88+18

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。