• 瀏覽: 2,390
  • 回覆: 14
用咗幾日Max3,睇相係好正,但真係超大部,放褲袋突出來,攞出來用果時都覺得有d唔好意思

都係覺得自己適合細部d既機

感謝解答

熱賣及精選
乜野係note 5 pro? trade honor 8x唔錯

引用:
原帖由 mikemak2 於 2018-10-13 02:55 PM 發表

乜野係note 5 pro? trade honor 8x唔錯
紅米note 5,除了dcfever和二手網,有無大鋪有得trade

回覆 引用 TOP

Max 3 呢啲size好睇個人接唔接受到。

比起Max2已經好揸左。

回覆 引用 TOP

岩我,老花

回覆 引用 TOP

肥花放可能仲著數,不過約交收幾麻煩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 活在香港的人 於 2018-10-13 02:33 PM 發表

用咗幾日Max3,睇相係好正,但真係超大部,放褲袋突出來,攞出來用果時都覺得有d唔好意思

都係覺得自己適合細部d既機

感謝解答
試下去領域,我部note5係果度出

回覆 引用 TOP

note5而家賣1599,抵

明你點解後悔,用落真係麻麻。

仍然太大,手感一般
S636 不太給力,少少lag
一味芒大,電大

科技大學經濟學系教授雷鼎鳴批評現時大學的學生會被一些「極端分子」騎劫,又嘲笑這些學生只是一些「不事生產的寄生蟲」,促社會應將這些極端思想在萌芽階段就消滅,以免「無謂消耗社會財富」。
鬼域真係搵笨黑店

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ray318 於 2018-10-15 10:39 AM 發表

明你點解後悔,用落真係麻麻。

仍然太大,手感一般
S636 不太給力,少少lag
一味芒大,電大
部手機係超正,電,睇片睇相一流,遊戲都接受到
不過我之前用過最大既手機係紅米Note4x,呢個size 5.5係完美

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rkcho 於 2018-10-13 06:38 PM 發表

note5而家賣1599,抵
呢部大Note4x小小,可以接受

回覆 引用 TOP

個時諗過買, 但上手太大部啦, 一D都唔好用

回覆 引用 TOP

發覺 Max 3 聽歌都唔錯,較啱個setting,啲低音可以好勁。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]