• 瀏覽: 5,055
  • 回覆: 19
想問下小弟有部手機,因為之前唔記得個unlock pw, 之後reset左部機,入得返。 點知開機時就一定要我輸入google account,入唔到主畫面,但入左咁多個有用過既google account 都話要我要用一個google account係本身有同呢部機同步過。

可以點解決??

附件

影像 2.jpeg(223.09 KB)

2018-10-13 05:54 PM

影像 2.jpeg

引用:
原帖由 MakI... 於 2018-10-13 05:54 PM 發表

想問下小弟有部手機,因為之前唔記得個unlock pw, 之後reset左部機,入得返。 點知開機時就一定要我輸入google account,入唔到主畫面,但入左咁多個有用過既google account 都話要我要用一個google account係本身有同呢部機同步過。

可以點解決?? ...
你部咩機嚟 ?

引用:
原帖由 MakI... 於 2018-10-13 05:54 PM 發表

可以點解決?? ...
睇吓啱唔啱用
https://www.unlockunit.com/blog/ ... y-reset-protection/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方加加速隊長 於 2018-10-13 06:35 PM 發表

你部咩機嚟 ?
lg v20. 做晒bypass step 去到做唔到setup wizard果步sad

回覆 引用 TOP

引用:

可以點解決?? ...
試下呢個得唔得
https://www.techeligible.com/201 ... erification-lg-v20/

回覆 引用 TOP

有單就攞上去CS,無單就比返人.

引用:
原帖由 死P仔 於 2018-10-15 10:04 AM 發表

有單就攞上去CS,無單就比返人.
都要了,機是我本人,借左比屋企人就咁

引用:
原帖由 MakI... 於 2018-10-15 10:16 AM 發表

都要了,機是我本人,借左比屋企人就咁
因為而家google,三星之類嘅ACC,有防盜作用,就算比你洗到機,都要入返密碼,刷機就唔知啦,因好耐都無刷過機.

刷tot

引用:
原帖由 salondelouis 於 2018-10-15 10:47 AM 發表

刷tot
即係??

回覆 引用 TOP

淘X,有教.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 死P仔 於 2018-10-15 10:32 AM 發表

因為而家google,三星之類嘅ACC,有防盜作用,就算比你洗到機,都要入返密碼,刷機就唔知啦,因好耐都無刷過機.
係,最慘係個個google acc都唔得

引用:
原帖由 MakI... 於 2018-10-15 02:01 PM 發表

係,最慘係個個google acc都唔得
樓主,買個部機算喇

回覆 引用 TOP

其實 google 整把鎖  又係多餘
我執到機 都唔會自用啦
自用插自己卡 一定有手尾

收機佬 見到係鎖機 你估佢唔收
一樣照收  只不過 最少減 1000
拿上大陸 照樣解鎖

Try it out i am sure its work for you for any bypass frps
Https://bypassfrp.info/bypass-frp-apk-download/

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]