註冊 登入

萬二蚊一部既iPhone 同6千幾一部既mate20 點選好? 香討焦點

本主題由 chairman_palm 於 2018-10-17 08:31 PM 移動
引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2018-10-17 04:36 PM 發表

我又夠睇唔出啦 , 加個Porsche兩千 Euro?
話曬波子crossover 值

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 tc_rolex 於 2018-10-17 08:44 PM 發表

當然iPhone,資訊保安方面可靠好多!呢樣放在第一位
更係要WW

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙特阿美 於 2018-10-17 03:46 PM 發表

好苦惱 iphone係咪真係值貴一倍?
一年後二手價唔止值多一倍漆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2018-10-17 08:18 PM 發表

我之前部機三千用四年,點睇。
四年內不停有更新軟體令機更好效能?☺️

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2018-10-17 05:04 PM 發表

呢位師兄我就欣賞你啦 , 夠膽大大聲話合理

呀樓主王子, 就係擺脫唔到自己心理關口 , 所以咪遊花園囉.......
哈哈,價值?李嘉誠都係用普通電話同手錶咋。
你認為香港最有錢既人,點唔用靚錶?唔用更好既電話?
我都係由iphone轉去Android,點解,因為無咁封鎖,下下要經I Tune先能放相放資料落電腦。
仲有我轉左Android,唔覺得系統唔暢順,只係心理作用,同睇你點用機。

引用:
原帖由 AudiRS3 於 2018-10-17 09:30 PM 發表

四年內不停有更新軟體令機更好效能?☺️
吾好嘅更新,有陰謀嘅更新,反而中招,更新不一定好。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2018-10-17 09:33 PM 發表

我都係由iphone轉去Android,點解,因為無咁封鎖,下下要經I Tune先能放相放資料落電腦。
仲有我轉左Android,唔覺得系統唔暢順,只係心理作用,同睇你點用機。 ...
我今日食左海南雞飯 , 你係唔係唔明我講咩?  個感覺就好似我睇完你上面個四行野咁  

窮鬼唔少用iPhone.

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2018-10-17 09:34 PM 發表

知道,明白,清楚 ☺️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2018-10-17 09:34 PM 發表

無得更新你咁講都可以安慰自己。

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2018-10-17 09:47 PM 發表

我今日食左海南雞飯 , 你係唔係唔明我講咩?  個感覺就好似我睇完你上面個四行野咁  
你呢d低俗人生,同我講呢d,笑話,你唔係唔明呀?

引用:
原帖由 GreenArm 於 2018-10-17 10:34 PM 發表

無得更新你咁講都可以安慰自己。
無點用到四年呀,咪以為只有ios 先有得更新先得假。

如果你用開, iPhone,  ipad, iMac, I watch,只可以繼續...

引用:
原帖由 赤共 於 2018-10-17 05:07 PM 發表

絕不使用獨裁政權出產嘅電子產品
用iPhone可以保證個人財產安全,自由任意使用網上銀行進行股票交易,垃圾華為個國家人民不能自由瀏覽互聯網,無恥地使用美國Android,財產不能保障,共產黨可以任意監察使用大陸野嘅人
幾千蚊都比唔起去死咗佢啦 ...
你都係返番去政治版啦,呢度吾太適合。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2018-10-17 09:33 PM 發表

仲有我轉左Android,唔覺得系統唔暢順,只係心理作用,同睇你點用機。 ...
你重睇一次再了解下先啦。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。