• 瀏覽: 11,351
  • 回覆: 52
引用:
原帖由 north 於 2018-10-21 03:46 PM 發表

咁係細舖買三星電視機就冇此類問題?
好簡單,,,你買時問佢係咪代理黎安裝,,係就一定有保,,,3星唔清楚我買sony的

熱賣及精選
引用:
原帖由 朗拿忠 於 2018-10-21 04:05 PM 發表

好簡單,,,你買時問佢係咪代理黎安裝,,係就一定有保,,,3星唔清楚我買sony的
係呀,上次買samsung電視係代理來按裝,所以細舖買電視可以的,但買手機冇試過,係 price.com啲可靠?

自從m瘋執我都冇去過細鋪買電話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 linda.0416 於 2018-10-19 08:05 PM 發表

叻叻店
仲有咩

引用:
原帖由 reanult360 於 2018-10-21 07:35 PM 發表

仲有咩
宏基囉!

回覆 引用 TOP

係price.com見宏基同imobile同一款機係比其他細舖平得少少

回覆 引用 TOP

我反而想知,,邊間細鋪係唔保,,,鬼機除外

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 north 於 2018-10-21 07:02 PM 發表

係呀,上次買samsung電視係代理來按裝,所以細舖買電視可以的,但買手機冇試過,係 price.com啲可靠?
睇評價同睇多唔多人買手機,,,多既應該都會有保,,如深都我應該去麗達

M Phone 買左好多機玩,現在執左後去左先達9xx買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朗拿忠 於 2018-10-21 09:20 PM 發表

睇評價同睇多唔多人買手機,,,多既應該都會有保,,如深都我應該去麗達
見麗達講明係samsung好約分銷商,comment好過宏基,imobile都好似可以

引用:
原帖由 north 於 2018-10-21 10:33 PM 發表

見麗達講明係samsung好約分銷商,comment好過宏基,imobile都好似可以
i係3星特約商,,,麗達睇落應該ok

引用:
原帖由 makm 於 2018-10-21 09:34 發表

觀塘巧明街友和,無水貨無trade-in有網站,比大舖平一截。
幫趁過?

引用:
原帖由 kwanhung 於 2018-10-21 10:52 PM 發表

幫趁過?
上過去舖睇電噐,手機,亦上過網買喇叭。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朗拿忠 於 2018-10-21 10:52 PM 發表

i係3星特約商,,,麗達睇落應該ok
事實上你要我選擇咁我梗係選擇i
買電話唔同買日用品

引用:
原帖由 Coddy_lao 於 2018-10-22 01:47 AM 發表

事實上你要我選擇咁我梗係選擇i
買電話唔同買日用品
其實細鋪買都未必咁膽心既,都未有人話唔保,,唔保既係d鬼機

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]