• 瀏覽: 7,734
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
避完IPHONE, 而家又避華為

長崎武銀

回覆 引用 TOP

聽講聖誕前.....
我都係期待中....

引用:
原帖由 doggie88 於 2018-11-2 12:20 AM 發表

聽講聖誕前.....
我都係期待中....
人地發佈後一兩星期就出貨

上年V30 又係咁

長崎武銀

回覆 引用 TOP

LG個手機部門換咗新CEO,佢好似唔多重視亞洲市場咁樣,唔急出機去香港

水貨早二日已有賣。但香港行貨一些動靜也沒有,只聽聞12月,聖誕前會開賣。

引用:
原帖由 莖先生 於 2018-11-2 11:50 PM 發表

LG個手機部門換咗新CEO,佢好似唔多重視亞洲市場咁樣,唔急出機去香港
依家大陸手機品牌鋒芒漸露, 而且仲走出世界, LG呢個相對老資歷嘅韓國品牌, 價錢上已經輸人哋一截, 知名度又比唔上同鄉Samsung, 更加唔好話Apple, 響內外交逼嘅情況下, 又點會有實力響亞洲以至全球市場站穩住腳?!

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)

回覆 引用 TOP

其實都好㗎,應該唔敢開高價🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

都唔知 LG HK 想點, 仲遲過上年 V30+ 26/10 香港公佈 11月中發售, 難道 P-OLED 生産出問題或量產不足, 一直要延遲推出嗎 ? 只會流失更多客戶選用 LG 手機吧 !

引用:
原帖由 derrickt 於 2018-11-3 04:45 PM 發表

都唔知 LG HK 想點, 仲遲過上年 V30+ 26/10 香港公佈 11月中發售, 難道 P-OLED 生産出問題或量產不足, 一直要延遲推出嗎 ? 只會流失更多客戶選用 LG 手機吧 !
唔急用仲好,希望到時一切都冇問題,同埋開價都進取 d!

引用:
原帖由 wonderingkid711 於 2018-11-3 05:59 PM 發表

唔急用仲好,希望到時一切都冇問題,同埋開價都進取 d!
我唸 LG 新機開售價都未必咁進取, 估計機價都要 $ 6K 以上, 除非送多一年保養、128GB 記憶卡、無線充電座或原裝機套先會吸引過買水貨機 !

回覆 引用 TOP

我都就放棄,今日又買左部橙色iphone xr

佢拖下又拖下,一係買韓水玩,如果下年頭5G又黎,真係邊個買行貨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莖先生 於 2018-11-2 11:50 PM 發表

好心學下SONY咁進取啦

長崎武銀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 doggie88 於 2018-11-3 02:47 AM 發表

水貨早二日已有賣。但香港行貨一些動靜也沒有,只聽聞12月,聖誕前會開賣。
真係耐人尋味..係FACEBOOK谷埋尐中階機

長崎武銀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2018-11-3 04:45 PM 發表

最慘我係舊年出V30+
月中約滿
一直等V40續約, 而家都唔知點算好

長崎武銀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]