註冊 登入

請問現在買iPhone XS淨機哪裡最優惠?包括信用卡等

請問現在買iPhone XS淨機哪裡最優惠?包括信用卡等 E-mail 此主題給朋友

上網睇D優惠好似都要上台連sim卡

精選樓盤
去電器舖用信用卡買其實幾抵,衛訊 CMK 個D 回贈幾高

https://www.moneyhero.com.hk/blo ... utm_campaign=cforum

引用:
原帖由 Puipui122 於 2018-11-8 03:37 PM 發表

去電器舖用信用卡買其實幾抵,衛訊 CMK 個D 回贈幾高

https://www.moneyhero.com.hk/blog/zh/iphone-9-iphone-xs-%E6%9C%80%E6%96%B0%E8%B3%87%E8%A8%8A-%E4%BF%A1%E7%94%A8%E5%8D%A1%E8%B3%BA%E5%9B%9E%E8%B4%88%E6%94%BB%E7%95%A5? ...
thanks🙏

回覆 引用 TOP

先先我都搵淨機,但有個實在太吸引,所以跪地了

鍾兒 個公司 Plan, 信用卡分期
24mth / $13200 左右 / 8激 4.5芝 (中港澳互用)
仲要 512 機, 我同囡兒一齊出添 。
引用:
原帖由 -(olo)- 於 2018-11-7 10:09 AM 發表

引用:
原帖由 kris5857 於 2018-11-9 05:38 AM 發表

先先我都搵淨機,但有個實在太吸引,所以跪地了

鍾兒 個公司 Plan, 信用卡分期
24mth / $13200 左右 / 8激 4.5芝 (中港澳互用)
仲要 512 機, 我同囡兒一齊出添 。

...
先先即是指先達?

引用:
原帖由 fm701 於 2018-11-9 10:03 AM 發表

先先即是指先達?
先先即係 最初開頭

回覆 引用 TOP

CSL好似平$700積分信用卡回贈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 -(olo)- 於 2018-11-7 10:09 AM 發表

用緊咩台 好多台都有推現有客戶既淨機promotion
同埋雙十一好多電訊商既eShop/Online Shop都有做特價 可以去望下

今日係Hkbn買淨機64gb $8199 ,平$400

引用:
原帖由 小丸maruko 於 2018-11-10 06:43 PM 發表

今日係Hkbn買淨機64gb $8199 ,平$400
thanks🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小雄哥 於 2018-11-10 05:48 PM 發表

用緊咩台 好多台都有推現有客戶既淨機promotion
同埋雙十一好多電訊商既eShop/Online Shop都有做特價 可以去望下
因為唔想因買機去續約,都喺想買淨機,唔該曬🙏

引用:
原帖由 -(olo)- 於 2018-11-10 07:14 PM 發表

因為唔想因買機去續約,都喺想買淨機,唔該曬🙏
咁上啲Online Shop買啦 都比原價平幾百架

引用:
原帖由 小雄哥 於 2018-11-10 07:30 PM 發表

咁上啲Online Shop買啦 都比原價平幾百架
天日一定聽師兄話上網check價,唔該曬

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。