註冊 登入

2019 XZ4 絕地反擊 跑分超越 iPhone XS / XS Max #268

本主題由 chairman_palm 於 2019-1-11 03:38 PM 移動
引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-12-2 13:57 發表

點解話係惡法呢?人地註冊專利就係惡法?
惡法嘅嘢,睇你用咩角度去睇,宜家香港都大把惡法。

唔好睇少我!點解用唔到熱血硬派做登入名稱?!!
精選樓盤
引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-12-2 01:57 PM 發表

點解話係惡法呢?人地註冊專利就係惡法?
間廠註冊專利但又唔多覺出過手機,真浪費

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熱血番長 於 2018-12-2 02:57 PM 發表

惡法嘅嘢,睇你用咩角度去睇,宜家香港都大把惡法。
呢樣我絕對讚成

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ITLIKETHAT 於 2018-12-1 03:47 PM 發表

其實都係,日本,台灣,印尼係多人用,香港都有但中階機多
呢度都是吹水多,不過我都想糾正你的錯誤。
印尼好少人用 Sony 手機,你成日分不清 2008年 與 2018年。
見到幾個印尼傭工,手上拿著n年前的老爺機就以為印尼人用 Sony。

印尼 2018:
三星 27%
小米 25%
Oppo 18%
Vivo 9%
印尼本土品牌 Advan 6%

**** Sony 最多人用的地方就是日本,不過只占 日本市場的 8% market share,華為在日本更受歡迎達 9.6%

引用:
原帖由 japshit 於 2018-12-2 09:43 PM 發表

呢度都是吹水多,不過我都想糾正你的錯誤。
印尼好少人用 Sony 手機,你成日分不清 2008年 與 2018年。
見到幾個印尼傭工,手上拿著n年前的老爺機就以為印尼人用 Sony。

印尼 2018:
三星 27%
小米 25%
Oppo 18%
Vivo 9%
印尼本土品牌 Advan 6%

**** Sony 最多人用的地方就是日本,不過只占 日本市場的  ...
阿哥仔個topic吹XZ4, 唔好講埋啲無聊嘢

回覆 引用 TOP

喺Sony版話畀Sony版嘅人知Xperia 無乜人用係唔會顯得自己比較聰明,但我明呢個年頭搵食唔易

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135
引用:
原帖由 szeto903 於 2018-12-2 10:50 PM 發表

喺Sony版話畀Sony版嘅人知Xperia 無乜人用係唔會顯得自己比較聰明,但我明呢個年頭搵食唔易
其實可唔可以向版主投訴佢?

回覆 引用 TOP

我都廢事回佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Trumpdavid 於 2018-11-27 05:30 PM 發表

ram 都跟上大隊,出年 rom 唔會得 64GB 咁少嘅
唔算,得亞洲版先6gb ram

回覆 引用 TOP

呢部應該係Sony 2019 第一季嘅重頭戲喎

Sony 每年都有令期待嘅產品,好想睇真身呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平安大叔 於 2018-12-3 10:26 發表

呢部應該係Sony 2019 第一季嘅重頭戲喎
見到啲對手淆曬底就知啦!

唔好睇少我!點解用唔到熱血硬派做登入名稱?!!
引用:
原帖由 ITLIKETHAT 於 2018-11-27 02:38 PM 發表
https://sumahoinfo.com/post-26969

日本吹有黃色 XZ4
Sony永遠都行前人地一步,顏色佢都係一個領導者

引用:
原帖由 熱血番長 於 2018-12-3 11:57 發表

見到啲對手淆曬底就知啦!
三叔行動部門好似炒高層,華為5G好多國家棄用禁用,仲唔怕怕
不過Sony對佢吔嚟講根本冇威脅,唔明來Sony區熱鬧吓唔知為乜

引用:
原帖由 chinac919 於 2018-12-3 01:53 PM 發表

三叔行動部門好似炒高層,華為5G好多國家棄用禁用,仲唔怕怕
不過Sony對佢吔嚟講根本冇威脅,唔明來Sony區熱鬧吓唔知為乜
而家競爭咁大,對手有乜風吹草動, 佢哋就會過嚟呢邊湊下熱鬧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。