註冊 登入

用緊IPHONE既你有無諗住轉

本主題由 chairman_palm 於 2018-12-31 12:01 AM 移動
No

回覆 引用 TOP

精選樓盤
我手機用 iPhone, 平板電腦用華為。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 迷你短裙 於 2018-12-30 05:32 AM 發表 

算吧啦三星又貴又危險分分中當炸藥咁炸.

因為三星開始無人用準備倒閉.現在打手為在追數追到痴在線

咁又係三星打手為在追數可以追到死哂全家都要繼續追繼續做打手
因為用得三星都係死哂全家絕後代 ...

我入嚟就唔係幫三星,
我只係問下掟13k比蘋果,究竟換到D乜返嚟?

什麼用慣左系統,真係荒謬!
明明全球通用語言係英文,三星定制既英文最多人用最多人講,公公婆婆都識,你就走學蘋果封閉火星文,句句都要翻譯,同地球人唱反調,學火星文威D既咩?

引用:
原帖由 煙剷哥 於 2018-12-30 04:53 AM 發表

iphone系統綁手綁腳,嚴重影響工作效率。
點樣幫手幫腳呢,例如...請舉例。

唔會。因爲唔習慣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kcaaa 於 2018-12-30 07:21 AM 發表

點樣幫手幫腳呢,例如...請舉例。
連接自家macbook都唔掂佢都講得出,佢根本就唔識,走去蘋果店摸下部mac就話自已用過

NO

「「qe9263 fb666 」」  飛天盒仔 vvoy Bigwai 加入黑名單系列

木格 鹹濕新聞專家,呵呵

不要與「黑」X 豬(豬)對話,因為他們口裏有一蠱死老鼠難聞臭味,呵呵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無憂狀元 於 2018-12-29 20:43 發表

想試下華為,個個話正, 起碼唔洗成雞野一部..
人家講妳就信,思考簡單

「「qe9263 fb666 」」  飛天盒仔 vvoy Bigwai 加入黑名單系列

不要與「黑」X 豬(豬)對話,因為他們口裏有一蠱死老鼠難聞臭味,呵呵

回覆 引用 TOP

隔離區曄慰生意沒有喜息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 煙剷哥 於 2018-12-30 05:47 AM 發表

我入嚟就唔係幫三星,
我只係問下掟13k比蘋果,究竟換到D乜返嚟?
什麼用慣左系統,真係荒謬!
明明全球通用語言係英文,三星定制既英文最多人用最多人講,公公婆婆都識,你就走學蘋果封閉火星文,句句都要翻譯,同地球人唱反調,學火星文威D既咩? ...
你幅圖無字, 無年份, 無標題, 無頭無尾 講乜先得㗎?  耗電量最高品牌? 爆炸率最高品牌? 令客戶最快換機既品牌?

iPhone 2017-2018 係美國,英國,香港,日本,台灣,唔怕話比你聽係中國都係市場銷量比例最高既電話 (只贏華為一個馬鼻咁多多)..........

你走去韓國學英文.......係阿富汗就多人講

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2018-12-30 08:28 AM 發表

你幅圖無字, 無年份, 無標題, 無頭無尾 講乜先得㗎?  耗電量最高品牌? 爆炸率最高品牌? 令客戶最快換機既品牌?

iPhone 2017-2018 係美國,英國,香港,日本,台灣,唔怕話比你聽係中國都係市場銷量比例最高既電話 (只贏華為一個馬鼻咁多多)..........

你走去韓國學英文.......係阿富汗就多人講 ...

有圖為證,android佔全球絕大部份

引用:
原帖由 無憂狀元 於 2018-12-29 09:09 PM 發表

奇怪,我問問題關你差事?你講廢話有咩得益?
你對話題不感興趣可以不參與討論呀, 多謝你先老野
挑你老x9吠,要入android世界你入呢個區問?攞白卡就去油麻地。
用開apple都知有trade in使鬼1萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kim617hk 於 2018-12-30 08:14 AM 發表

連接自家macbook都唔掂佢都講得出,佢根本就唔識,走去蘋果店摸下部mac就話自已用過
傻佬講嘢,唔使咁認真,佢肯定係連摸都無摸過添啦,其實而家iphone對mac機重使鬼線連接咩?有wifi、airdrop、icloud架嘛!

傻佬要踩蘋果,梗係乜都講得出架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2018-12-30 08:28 AM 發表

你走去韓國學英文.......係阿富汗就多人講 ...
何必同個傻佬認真,你知佢傻架啦,做打手重要係傻嘅,佢居然話iphone連接自家macbook都唔掂就知佢乜都講得出,呢啲地球上嘅垃圾無謂同佢爭論啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火牛 於 2018-12-29 09:40 PM 發表

眼見只有由iPhone 轉android 後悔 又轉回iPhone 多 我自己試過轉會兩次 最後都頂唔順換返iPhone
我轉過兩次會,一樣係比An 機所謂乜野機皇高性比引左過去,但最終都係用返iPhone。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。