註冊 登入

用緊IPHONE既你有無諗住轉

本主題由 chairman_palm 於 2018-12-31 12:01 AM 移動

用緊IPHONE既你有無諗住轉 E-mail 此主題給朋友

想試下華為,個個話正, 起碼唔洗成雞野一部..

精選樓盤
奇怪,轉唔轉會關你乜事?你有得益咩?

引用:
原帖由 老頑童 於 2018-12-29 09:05 PM 發表

奇怪,轉唔轉會關你乜事?你有得益咩?
奇怪,我問問題關你差事?你講廢話有咩得益?
你對話題不感興趣可以不參與討論呀, 多謝你先老野

聽日去轉,唔再用iphone

有線慢到死..係咁斷線...一個星期整幾次..都係斷!!!
電話又成日打唔到...如果叫救命真係死得人多...

回覆 引用 TOP

樓主用緊iPhone?

想轉係因為個個話正?邊個?點正?

想轉係因為一萬蚊一部你買唔起?

引用:
原帖由 GreenArm 於 2018-12-29 09:20 PM 發表

樓主用緊iPhone?

係用緊IPHONE,
個個話正我就買唔洗上黎討論,
你係果粉? 咁大反應? 買到一萬蚊機好自豪?小學生?中學生?
無話IPHONE唔好, 但如果兩碗魚旦粉一碗50 一碗100, 50個碗仲有兩分新鮮感 你選咩?
只諗住帶出話題慢慢討論下兩者姐, 估唔到兩位師兄咁大反應..

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2018-12-29 09:20 PM 發表

個個都話正?  

https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27843120&extra=page%3D2
噢,原來..
我見我有D同事用緊話好快, 又有D YOUTUBER 介紹見到個設計幾吸引, MON又靚, 影相清先心思思,都係5-6000好似

眼見只有由iPhone 轉android 後悔 又轉回iPhone 多 我自己試過轉會兩次 最後都頂唔順換返iPhone

引用:
原帖由 無憂狀元 於 2018-12-29 09:09 PM 發表

奇怪,我問問題關你差事?你講廢話有咩得益?
你對話題不感興趣可以不參與討論呀, 多謝你先老野
其實講真,樓上又真係無講錯喎,人地轉唔轉會關你咩事?

人地咪就係因為對你嘅問題感興趣咪參與討論囉,佢同我都好有興趣想知道,轉唔轉會關你咩事?

你自己想轉咪轉囉!我話想,人地話唔想,咁想同唔想同你有乜關係?你得到啲咩?

引用:
原帖由 i553041 於 2018-12-29 09:40 PM 發表

其實講真,樓上又真係無講錯喎,人地轉唔轉會關你咩事?

人地咪就係因為對你嘅問題感興趣咪參與討論囉,佢同我都好有興趣想知道,轉唔轉會關你咩事?

你自己想轉咪轉囉!我話想,人地話唔想,咁想同唔想同你有乜關係?你得到啲咩? ...
如果對我既話題有興趣,,我只係好簡單問有無諗過轉,你同佢都無答到或無比相關意見,又點會係參與左討論,邏輯上會唔會出現左誤點?
好似入到餐廳我問你想食咩,你答關我差事,成件事已經無得討論落去,我問你想食乜只係想知點解人地會選呢個餐,再諗下岩唔岩自己食?  而你問返我轉唔轉會關我咩事? 已經同我既話題無關, 所以我先話無興趣咪唔好入黎討論, 講咁多..做咩?
唔係想引罵戰,只係想了解下市場收下資料,交換資訊,呢個唔係討論區既目的嗎?

引用:
原帖由 火牛 於 2018-12-29 09:40 PM 發表

眼見只有由iPhone 轉android 後悔 又轉回iPhone 多 我自己試過轉會兩次 最後都頂唔順換返iPhone
ANDROID 唔易上手? 定有咩煩野要跟手?

吾係用iphone
係轉都吾想轉華為
太無恥

引用:
原帖由 無憂狀元 於 2018-12-29 09:37 PM 發表

係用緊IPHONE,
個個話正我就買唔洗上黎討論,
你係果粉? 咁大反應? 買到一萬蚊機好自豪?小學生?中學生?
無話IPHONE唔好, 但如果兩碗魚旦粉一碗50 一碗100, 50個碗仲有兩分新鮮感 你選咩?
只諗住帶出話題慢慢討論下兩者姐, 估唔到兩位師兄咁大反應.. ...
你用緊咩iPhone?

得罪講事實上你講啲嘢邏輯上有問題,啲問題又無正面回答,比較奇怪。

引用:
原帖由 無憂狀元 於 2018-12-29 09:55 PM 發表

ANDROID 唔易上手? 定有咩煩野要跟手?
自己鐘意就得喇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。