註冊 登入

無知一問, 同樣lcd芒...xr條邊咁鬼粗???

引用:
原帖由 毒果 於 2019-1-10 09:24 AM 發表

點夠你7
三叔機老實好啱你用 , 你個人load得慢,係無需要用咁快既機

我呢D load得快, 睇野快,用時部機 load 唔切咪覺得窒囉,你用就啱啱好 ..........但我又覺得你比股叔load得快.........少少

結論:  CPU速度   A Bionic > Exynos > Kirin

精選樓盤
引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-1-10 09:22 AM 發表

但你打幾行字就充份表現出你有幾柒啦

你覺得有問題,你唔走去問 post 出嚟果個,你問睇果個: "你做咩睇呀?"  

但你打幾行字就充份表現出你有幾柒啦 <—講緊佢呢句呀?而家比我係咁質都答唔到我點樣係一句反話!😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-1-10 02:07 AM 發表

條Link逝去日子係 7# post出嚟,我噤入去睇正常不過. 你唔識字,關我鬼事
部機吾跌落水咪無事囉,但條粗邊任你點抹都抹吾走,咁就一世頂眼。情願蘋果賣貴啲,又吾係比吾起錢買。

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-1-10 10:11 AM 發表

部機吾跌落水咪無事囉,但條粗邊任你點抹都抹吾走,咁就一世頂眼。情願蘋果賣貴啲,又吾係比吾起錢買。
咁你即係話,華為部機跌落水就成部機報廢啦!

礙唔礙眼就見人見智,買得XR就唔會嫌佢條邊,嫌佢條邊就唔會買。

再講,iphone成日比你講到咁貴,係買唔起就買唔起架啦。

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-1-10 10:11 AM 發表

唔跌落水無事,跌落水買過部?  你用電話用一世?  

我唔知你有無睇我打咩 , 我係打: 一部粗邊,一部個窿入水,兩部都唔買 ..........

我都唔知你同我講乜 , 所以我話,Load 得慢係唔駛買蘋果機,絕對無講錯!!!  

引用:
原帖由 i553041 於 2019-1-10 10:16 AM 發表

咁你即係話,華為部機跌落水就成部機報廢啦!

礙唔礙眼就見人見智,買得XR就唔會嫌佢條邊,嫌佢條邊就唔會買。

再講,iphone成日比你講到咁貴,係買唔起就買唔起架啦。 ...
你去睇下 「iphone 2019瀑光」嗰個貼吖,個個話iphone 貴,但我就吾同意了,所以都費事出聲,你去個度反影下,叫果班盲毛黑七無錢就吾好學人用iphone, iphone 皮幾嘢有幾貴啫。

引用:
原帖由 毒果 於 2019-1-10 10:19 AM 發表

IPHONE仲好意思講防水?貴又貴過人但都係得IP67
XS同Max係ip68啦喎,做打手都要熟悉對家啲config架,update下你嘅資料啦!何況,就算真係ip67,1米靜止淡水浸30分鐘,重唔夠呀?

你呢句點樣反話呀?解釋下啦,唔好求其搵啲嘢講下就當解釋咗呀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-1-10 10:25 AM 發表

你去睇下 「iphone 2019瀑光」嗰個貼吖,個個話iphone 貴,但我就吾同意了,所以都費事出聲,你去個度反影下,叫果班盲毛黑七無錢就吾好學人用iphone, iphone 皮幾嘢有幾貴啫。 ...
你唔同意iphone貴?唔係呀嘛?你日日都話iphone貴架喎,你今日痴咗邊條筋呀?

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-1-10 10:22 AM 發表

唔跌落水無事,跌落水買過部?  你用電話用一世?  

我唔知你有無睇我打咩 , 我係打: 一部粗邊,一部個窿入水,兩部都唔買 ..........

我都唔知你同我講乜 , 所以我話,Load 得慢係唔駛買蘋果機,絕對無講錯!!!   ...
咁你講一部個窿竟然吾入水咪好囉,讚下人係美德。

引用:
原帖由 i553041 於 2019-1-10 10:27 AM 發表

你唔同意iphone貴?唔係呀嘛?你日日都話iphone貴架喎,你今日痴咗邊條筋呀?
我今日股票賺到好多錢。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。