• 瀏覽: 3,130
  • 回覆: 18
Mate 10 百老滙 滙豐信用卡優惠 HK$ 3,380 抵玩嗎?

我用電話主要都是影下生活相, BUDGET$3000 咁上下, CHINGs 有沒有其他推介?

超值,3千蚊嘢正過你note8, iPhone 8,我舊年頭換咗,無可挑剔,唯一要彈係原廠出字體冇咁靚同冇得選擇,但係可以自己加裝字體app, 即刻無任何問題,試過包你話做乜比7/8千買其他機。

不值
nova 4 也好過他

回覆 引用 TOP

honor v20
買新款嘅機啦

我習慣會買啲出咗一年嘅機
用多啲 時間去睇

三千蚊買小米都好高 配置

又或者自己鍾意nokia

你自己睇曬先 不過我會買 v20 因為mate10已經有啲 老土款 而家攞 現金買 上下大 額頭 確實有啲古怪

回覆 引用 TOP

mate10係好機,優惠後仲要三千三就貴了

引用:
原帖由 new文 於 2019-1-14 07:41 AM 發表

mate10係好機,優惠後仲要三千三就貴了
認同,一年多前開售標價$4780,其實週圍賣$4380,而家仲$3380貴,under$3000合理
mate10好機一部,剛仲有android 9更新,mate系統用料旗艦機,不是中階榮耀同一級別,睇packing比較下就知

加多千幾蚊去細鋪買20好過啦。係有分別嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 duckpear 於 2019-1-13 06:41 PM 發表

Mate 10 百老滙 滙豐信用卡優惠 HK$ 3,380 抵玩嗎?

我用電話主要都是影下生活相, BUDGET$3000 咁上下, CHINGs 有沒有其他推介?
V20

V20

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ron197531 於 2019-1-14 04:21 PM 發表

認同,一年多前開售標價$4780,其實週圍賣$4380,而家仲$3380貴,under$3000合理
mate10好機一部,剛仲有android 9更新,mate系統用料旗艦機,不是中階榮耀同一級別,睇packing比較下就知 ...
$3980 用左就一年,衛信免費由 iPhone 6+ 過埋whatsapp

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 duckpear 於 2019-1-13 06:41 PM 發表

我唔打機, 唔睇電視
Mate 10 夠用

上個月買左, 百老滙 滙豐信用卡優惠 HK$ 3,380
送10000mAh尿袋, 32GB microSD card, mon貼, type C線

附件

20181213_07c961f289ff4bb99b1aBO2R0LPgV2z7.jpg(36.5 KB)

2019-1-15 10:50 AM

回覆 引用 TOP

我 price. Com $2900 買左部
影相正 唔洗3千仲想點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-13 07:25 PM 發表

超值,3千蚊嘢正過你note8, iPhone 8,我舊年頭換咗,無可挑剔,唯一要彈係原廠出字體冇咁靚同冇得選擇,但係可以自己加裝字體app, 即刻無任何問題,試過包你話做乜比7/8千買其他機。 ...
我都係加字體app,果隻手寫體太正了

引用:
原帖由 IGO 於 2019-1-15 07:41 PM 發表

我都係加字體app,果隻手寫體太正了
可否告知邊款?

引用:
原帖由 cindykwong 於 2019-1-14 08:55 PM 發表

V20
其實你睇戲嗰陣時 會唔會加條黑邊 遮住個窿呢? 如果係 不如索性有條黑邊好過啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]