• 瀏覽: 1,198
  • 回覆: 11
其實大家有冇懷疑過雙鏡頭電話其實有一個系假架??

引用:
原帖由 冷氣kam 於 2019-1-17 08:51 PM 發表

何解?

回覆 引用 TOP

都有各自的作用,不是裝飾品....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冷氣kam 於 2019-1-17 08:51 PM 發表

你應該唔知,每部電話嘅雙鏡頭,用法都唔同,雙鏡頭,只可以用黎形容佢嘅外型,唔係用黎說明佢嘅功能。

回覆 引用 TOP

你諗太多

回覆 引用 TOP

引用:

山寨機無法律保護唔出奇但廠機要跟商品說明條例

回覆 引用 TOP

你試下 mate 20 pro 3鏡頭就知唔同啦
華為影相唔錯,價唔平都因為有交足貨

引用:
原帖由 funnelIS 於 2019-1-30 06:51 PM 發表

你試下 mate 20 pro 3鏡頭就知唔同啦
華為影相唔錯,價唔平都因為有交足貨
上台價會相對親民, 數字台送中港澳數據都有0機價PLAN
https://web.three.com.hk/handsets/huawei/mate20/index.html#mate20offer

引用:

一試就知唔係啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wetmanko 於 2019-1-31 02:45 PM 發表

上台價會相對親民, 數字台送中港澳數據都有0機價PLAN
https://web.three.com.hk/handsets/huawei/mate20/index.html#mate20offer
出埋y9可以做副機又得, 比屋企人亦得

回覆 引用 TOP

遮住一個咪試到

引用:
原帖由 leon031 於 2019-2-18 07:13 PM 發表

遮住一個咪試到
試完啦!只系黑白相用另一個鏡頭,其它模式都系費的

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]