註冊 登入

[新資訊或文章轉帖] 2019年iPhone新款受矚目 6大焦點搶先看

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 02:34 PM 發表

個post係討論iphone,你要拉其他牌子講請你稍移玉步過去其他子版,再有下次唯有blacklist你
你講萬三蚊一部電話 , 我第一時間諗起最直接就係呢部.

有更接近萬三蚊既你講出嚟我立即Del左我個post

精選樓盤
引用:
原帖由 阿庭2017 於 2019-2-11 03:34 PM 發表

但係會爆炸
唔好咁,蘋果都爆既
只係蘋果唔會用Canon單反影宣傳照

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-2-12 02:43 PM 發表

你講萬三蚊一部電話 , 我第一時間諗起最直接就係呢部.

有更接近萬三蚊既你講出嚟我立即Del左我個post
我問緊如果IPHONE幻3買唔買,你答D野同我問既野有咩關係呢?

引用:
原帖由 地獄進擊的悟空 於 2019-2-12 01:36 PM 發表

你會買先算啦 三星打手
人不能太偏激!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄進擊的悟空 於 2019-2-12 01:36 PM 發表

你會買先算啦 三星打手

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 02:55 PM 發表

我問緊如果IPHONE幻3買唔買,你答D野同我問既野有咩關係呢?
樓主,算啦
佢呢種行為叫做曲撐
走入iPhone版撐華為都算啦
能夠曲成咁去撐都真係一絕啦

引用:
原帖由 地獄進擊的悟空 於 2019-2-12 03:00 PM 發表

唔洗扮啦 係人都知你係 你仲走去政治版宣傳
又如何!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 02:55 PM 發表

一、臉部與指紋辨識共存 提升生物安全驗證
五、新iPhone可能搭配3顆光學鏡頭
六、新晶片由台積電獨家代工機會大

仲有成七個月,你篇文章六點有四五點都係來自XXX消息,傳聞,預期........你問  "咁既新科技如果賣幻3大家買唔買?"  我果個唔係活生生又接近萬三蚊既例子咩?   

先唔好講傳聞會唔會變成事實, 我個例子起碼價錢接近13000又六點中三點, 點會無參考價值?

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-2-12 03:13 PM 發表

一、臉部與指紋辨識共存 提升生物安全驗證
五、新iPhone可能搭配3顆光學鏡頭
六、新晶片由台積電獨家代工機會大

仲有成七個月,你篇文章六點有四五點都係來自XXX消息,傳聞,預期........你問  "咁既新科技如果賣幻3大家買唔買?"  我果個唔係活生生又接近萬三蚊既例子咩?   

先唔好講傳聞會唔會變成事實, 我個例子起碼價錢接近13000又六點中三點, 點會無參考 ...
咁有冇人買華為部唔知咩機同有冇人會用幻3買IPHONE有咩關係呢?你好明顯係想挑起罵戰令版主封我POST,檢舉我就檢舉左,係睇版主做唔做野啦

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 03:18 PM 發表

咁有冇人買華為部唔知咩機同有冇人會用幻3買IPHONE有咩關係呢?你好明顯係想挑起罵戰令版主封我POST,檢舉我就檢舉左,係睇版主做唔做野啦
隨便,我自問同你講野都客客氣以禮相待, 何來挑起你罵戰?  你檢舉有你自由,我年紀大真係唔會做呢D野

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-2-12 03:24 PM 發表

隨便,我自問同你講野都客客氣以禮相待, 何來挑起你罵戰?  你檢舉有你自由,我年紀大真係唔會做呢D野
我檢舉你都係廢事你個POST引埋其他牌子既人入黎鬧埋一份,實屬無奈之舉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HenryLKL 於 2019-2-12 03:00 PM 發表

樓主,算啦
佢呢種行為叫做曲撐
走入iPhone版撐華為都算啦
能夠曲成咁去撐都真係一絕啦
師兄,呢隻貓貓我哽唔落   你係唔明既你碌返上前一兩頁睇睇我出過咩post你就會明........

仲提!上年貨都賣剩咁多,唔好制造垃圾啦

香港傳媒己死!新聞根本是故事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-2-12 03:36 PM 發表

師兄,呢隻貓貓我哽唔落   你係唔明既你碌返上前一兩頁睇睇我出過咩post你就會明........
師兄我都知你係IPHONE版常客,但你回個個POST太有宣傳華為之嫌,我都好費解

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。