註冊 登入

[新資訊或文章轉帖] 2019年iPhone新款受矚目 6大焦點搶先看

無5只G你一定食K

這年頭 無論是做菜的還是做愛的 放心的肉是越來越少了
無論是嬰兒喝的還是成人摸的 放心的奶是越來越少了
無論是家禽下的還是男人挂的 放心的蛋是越來越少了
無論是飼養的還是應召的 放心的雞是越來越少了
精選樓盤
引用:
原帖由 普陀山 於 2019-2-12 03:56 PM 發表

無5只G你一定食K
無知真可怕,美國已經行緊5GE

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-2-12 02:24 PM 發表

你係街有無見過人用呀?   仲缺貨添
我係機場見到實物好靚,冇問吾知有冇貨,但真係好靚,價錢跟xs Max 差不多,真心會揀佢,如果用出類拔箤形容,有冇人反對。

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 03:49 PM 發表

師兄我都知你係IPHONE版常客,但你回個個POST太有宣傳華為之嫌,我都好費解
我都講到明......."你係街有無見過人用呀?"  咁你都唔明?  入幾千幾萬部賣晒又係斷貨,入十部八部賣晒又係斷貨

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-2-12 03:13 PM 發表

一、臉部與指紋辨識共存 提升生物安全驗證
五、新iPhone可能搭配3顆光學鏡頭
六、新晶片由台積電獨家代工機會大

仲有成七個月,你篇文章六點有四五點都係來自XXX消息,傳聞,預期........你問  "咁既新科技如果賣幻3大家買唔買?"  我果個唔係活生生又接近萬三蚊既例子咩?   

先唔好講傳聞會唔會變成事實, 我個例子起碼價錢接近13000又六點中三點, 點會無參考 ...
係,你講得有紋有路,但這樣的新iphone 必須缺貨才可賣幻三,相信今時今日嘅蘋果或將來嘅蘋果以量行先做吾到這重要條件。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 03:57 PM 發表

咁你去用喇

這年頭 無論是做菜的還是做愛的 放心的肉是越來越少了
無論是嬰兒喝的還是成人摸的 放心的奶是越來越少了
無論是家禽下的還是男人挂的 放心的蛋是越來越少了
無論是飼養的還是應召的 放心的雞是越來越少了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 03:49 PM 發表

師兄我都知你係IPHONE版常客,但你回個個POST太有宣傳華為之嫌,我都好費解
有幾費解啫!係你睇吾明。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 03:57 PM 發表

5GE 係假5G, 你真5知定假5知。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2019-2-12 04:08 PM 發表

我都講到明......."你係街有無見過人用呀?"  咁你都唔明?  入幾千幾萬部賣晒又係斷貨,入十部八部賣晒又係斷貨
係街有冇人用華為同IPHONE有咩關係呀?
IPHONE從來都係賣品牌,賣身份,賣地位,你唔通想指出既係精濃幾幻蚊街上冇人戴等於勞刀士幾幻蚊都會冇人買?

引用:
原帖由 kitwo 於 2019-2-11 03:42 PM 發表

原地快叉但依舊要用戶自己買, 跟機得慢叉。 賺得好盡。
現時絕大部分用戶未體驗過快叉。
嘩,好多功能,巧勁呀

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-2-12 03:59 PM 發表

我係機場見到實物好靚,冇問吾知有冇貨,但真係好靚,價錢跟xs Max 差不多,真心會揀佢,如果用出類拔箤形容,有冇人反對。
咁我相信香港絕大部份人同你持相反意見,我真係無見過人用,12888  256GB 你要快D去出類拔箤 , 冇人反對 , 買完post張相等我恭喜你

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 11:32 AM 發表

5GE比華為既5G更快更強大
証明你真係無知, 上網做吓功課先哪

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄進擊的悟空 於 2019-2-12 04:23 PM 發表

佢永遠都唔會找數
吓!又要找數,傾下偈咗喎,侵侵都冇咁認真。

引用:
原帖由 IPHONE叉 於 2019-2-12 04:17 PM 發表

係街有冇人用華為同IPHONE有咩關係呀?
IPHONE從來都係賣品牌,賣身份,賣地位,你唔通想指出既係精濃幾幻蚊街上冇人戴等於勞刀士幾幻蚊都會冇人買?
我唔明你個賣品牌,賣身份,賣地位.......係咩概念?   Android旗艦都出到八九千, 唔通多果一兩千買部電話就身份地位都提升?

你話咁既科技萬三有無人買, 現有最接近萬三就係果部, 你開個price range出嚟我講果個price range點會完全無關係? 你講Rolex, 我無喇喇同你講Richard Mille 就話啫

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。