• 瀏覽: 743
  • 回覆: 10
由於下星期有女傭返工,
想出一張電話卡俾佢,
基本打到電話,無限上網,網速慢唔緊要,最緊要whatsapp搵到佢,
各位大俠,有冇咩介紹,
比較低玩,唔該晒🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 alexwon2017 於 2019-2-12 02:40 AM 發表

由於下星期有女傭返工,
想出一張電話卡俾佢,
基本打到電話,無限上網,網速慢唔緊要,最緊要whatsapp搵到佢,
各位大俠,有冇咩介紹,
比較低玩,唔該晒🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...
要無限上網,網速慢唔緊要....kabayan

引用:
原帖由 ft907 於 2019-2-12 08:34 AM 發表

要無限上網,網速慢唔緊要....kabayan
唔該晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexwon2017 於 2019-2-12 02:40 AM 發表

由於下星期有女傭返工,
想出一張電話卡俾佢,
各位大俠,有冇咩介紹,
比較低玩,唔該晒🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...
Kabayan
上網用3G Lite :
*103*300*01#
扣六十八蚊面額,比06#Plan平廿蚊。whatsapp 之類的,無問題。

回覆 引用 TOP

我買張年卡,平日佢share屋企wifi咋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要富貴啊啊啊 於 2019-2-12 10:31 PM 發表

3台salse歡迎了解各種優惠,whatsapp 98743825
The

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要富貴啊啊啊 於 2019-2-12 10:31 PM 發表

3台salse歡迎了解各種優惠,whatsapp 98743825
Thx

回覆 引用 TOP

唔知佢會用幾多data,  無限數據plan 係一個選擇,  但要幾十蚊一個月, 我會先買一張3萬能卡試試, 百四五蚊, 有20G+20G whatsapp data,  幾個月後看情況如何。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]