註冊 登入

有無人係csl訂左p30有通知未?

有無人係csl訂左p30有通知未? E-mail 此主題給朋友

我3月29号訂都無人聯絡我

精選樓盤
引用:
原帖由 hk1247 於 2019-4-12 11:39 AM 發表

我3月29号訂都無人聯絡我
我剛剛whatsapp個sales佢話未有機到鋪

回覆 引用 TOP

係佢個website再經sales訂,影都無.....

點都好,比個貨期好wor

深圳東部華僑城機動遊戲最少意外六死十傷

悠悠長長繼續前航不懂去驚怕 荊荊棘棘通通斬去不必多看它
利益集團主導下,中國已經沒有希望

回覆 引用 TOP

同樣係29號csl訂
佢地話要晏奏先返貨
我問佢晏到幾點 吾會臨收鋪先到掛
佢話佢地都吾知 因為全港派貨係總部派
最遲旁晚五六點到 我真係想diu佢 

回覆 引用 TOP

又唔覆下人,唔係貪佢有freebud lite送,都唔訂佢,去第間訂

引用:
原帖由 hk1247 於 2019-4-12 01:40 PM 發表

又唔覆下人,唔係貪佢有freebud lite送,都唔訂佢,去第間訂
我都係見佢有freebud lite送我先係CSL訂

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

岩岩CSL打比我
話今日會有貨返
而我係第一批客
但因為係天空之境 今日都未必有
要聽日或者後日 我真係DIU佢

引用:
原帖由 tomlam_1993 於 2019-4-12 04:36 PM 發表

岩岩CSL打比我
話今日會有貨返
而我係第一批客
但因為係天空之境 今日都未必有
要聽日或者後日 我真係DIU佢
同你情況一樣, 不過我係SMARTONE...
出面D貼人地WALK IN 都有天空之境
大台竟然無..

回覆 引用 TOP

收通知聽日by courier

回覆 引用 TOP

今日walk in cmhk出咗天空之境

回覆 引用 TOP

係1010訂機,今日打過去CS問,話有貨先用電話通知我,而家都冇電話

永遠不要和白痴爭辯。因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你!

回覆 引用 TOP

係咪4月11日前訂都肯定有6000 club分送?

回覆 引用 TOP

1010 訂機 p30p 256gb 明天送貨

引用:
原帖由 devil666 於 2019-4-12 10:08 PM 發表

1010 訂機 p30p 256gb 明天送貨
師兄係收到佢電話話聽日有?

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。