• 瀏覽: 16,081
  • 回覆: 59
引用:
原帖由 KCHKaHo 於 2019-7-20 01:32 AM 發表

準備整個wildfire機海出嚟
靚唔靚仔先平唔平先?

引用:
原帖由 kokuhaku 於 2019-7-20 02:26 AM 發表

靚唔靚仔先平唔平先?
無咩特色

回覆 引用 TOP

HTC 講明下部旗艦行 5G, 今年唔會出旗艦.

U11/U12 夠玩多一二年, 835/845 好夠用, 相機而家仲係 top. 雖然我都想轉, 主要係想要更佳的 tele 鏡頭同 wide 鏡, 主鏡 U11/U12 仲係夠做.

回覆 引用 TOP

Life is Good 已經摺咗HK部門,有D擔心Help This Company

唔知幾時會刪埋

回覆 引用 TOP

正係想知一樣野
咁年會唔會有旗艦出??
如果無,應該真係玩完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 九鬼 於 2019-5-14 03:38 PM 發表

HTC...由M9開始已經衰落 10代用2Kmon好食電 11同12代開始用大Mon對於我呢d手細既人唔岩用
 本身部HTC10升到8.0好食電自己又唔識降級 我仲係好掛住部M7算唔算怪人  ...
我同你一樣m7雙喇叭最靚最好用,到m10係我最後一款htc,唔會再用佢了

回覆 引用 TOP

HTC而家真係腹背受敵
先唔講三星華為小米
連同樣出自台灣既華碩
都睇得出佢既野心
真係瘋狂堆料
又堆到一條路
至於HTC之後既路
除非堆料堆得比華碩出色
又或者價錢合理
唔係既話都係冇運行

作為一個忠實粉絲,過去10年都只用HTC,岩岩都放左部U12,應該係暫時最後一部HTC機啦,我仲希望佢會重新振作手機市場,畢竟我覺得佢d機係好用架。

引用:
原帖由 HenryLKL 於 2019-9-4 11:40 PM 發表

HTC而家真係腹背受敵
先唔講三星華為小米
連同樣出自台灣既華碩
都睇得出佢既野心
真係瘋狂堆料
又堆到一條路
至於HTC之後既路
除非堆料堆得比華碩出色
又或者價錢合理
唔係既話都係冇運行 ...
再堆料嘅我怕個售價仲更加貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KCHKaHo 於 2019-7-20 01:32 AM 發表

準備整個wildfire機海出嚟
唔通係絕地反擊? 有啲似某啲半紅不黑嘅女星, 走去拍裸體寫真/三級片/AV博翻身咁喎!

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2019-7-24 07:15 AM 發表

Life is Good 已經摺咗HK部門,有D擔心Help This Company
預咗喇~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

HTC前後用過三部, 現在呢部H12+算係穩定之作,

但唔知點解個MON一跌就裂了, 仲要係在褲袋跌出來,

之前的手機, 不論係LG還是三星, 跌了十次八次都無事.

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]