• 瀏覽: 16,085
  • 回覆: 59
引用:
原帖由 momo01 於 2019-9-5 01:53 AM 發表

作為一個忠實粉絲,過去10年都只用HTC,岩岩都放左部U12,應該係暫時最後一部HTC機啦,我仲希望佢會重新振作手機市場,畢竟我覺得佢d機係好用架。
我都係,由 TyTN II 開始用 HTC。
而家其中一部手機轉左會,仲有部 U11 用緊,希望再有新機出。

回覆 引用 TOP

今年唔出新旗艦係咪真係想摺埋

引用:
原帖由 DeletedAccount 於 2019-10-4 12:30 AM 發表

今年唔出新旗艦係咪真係想摺埋
仲洗問既?!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

用過好多手機之後,始終都係htc相機表現最好,顏色最準,有立體感,冇華x偏白,s同a牌偏紅
可惜😔

引用:
原帖由 kpleung 於 2019-10-4 12:59 PM 發表

用過好多手機之後,始終都係htc相機表現最好,顏色最準,有立體感,冇華x偏白,s同a牌偏紅
可惜😔
呢樣係真,我之前用過u11,我個人覺得相機係咁多牌子最真實,比 iPhone同Pixel仲真實,雖然比細節同速度htc係輸少少

如果htc有緣再出旗艦機,我一定會捧場

大半年都無聲無氣,HTC 係咪暗中放棄手機生產??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 K_F 於 2019-10-7 01:01 AM 發表

呢樣係真,我之前用過u11,我個人覺得相機係咁多牌子最真實,比 iPhone同Pixel仲真實,雖然比細節同速度htc係輸少少

如果htc有緣再出旗艦機,我一定會捧場 ...
我都係,當日U11同Xperia xz premium比,雖然我有啲想要Sony部銀鏡色,但最後都係揀返紅色HTC,都係覺得各方面比較好,影相又正啲,可惜之後嗰啲冇咁好,又比唔上其他嗰啲機,依家我爆咗Mon好耐,都未諗到換咩機,呢間公司又冇新機消息,唉

回覆 引用 TOP

U ULTRA 突然死亡, 以完全失去信心

回覆 引用 TOP

obviously, no discussion needed 
p.s. I miss htc sense 

回覆 引用 TOP

真心覺得U11好用,但HTC而家冇後續旗艦,我舊電開始衰退,要另找新機。
L豬又差不多退市,SXNY,部超長版實在唔吸引,可能要轉X為。

[img][/img]
引用:
原帖由 tenmillion 於 7-12-2019 23:21 發表

真心覺得U11好用,但HTC而家冇後續旗艦,我舊電開始衰退,要另找新機。
L豬又差不多退市,SXNY,部超長版實在唔吸引,可能要轉X為。
我已經轉咗用P30

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lafy 於 2019-4-16 03:05 PM 發表

以htc目前嘅形勢,又好難怪大家以為佢摺埋手機業務嘅!

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4542/212782/1 /

唔係摺埋!HTC 官方解畫 Apps 下架原因

早前 HTC 的 Android 軟件大量從 Google Play 商店下架,引起外界猜測,有網民認為這是 HTC 撤出智能手機業務的徵兆,亦有人認為 HTC 可能改用 Andr ...
用過一部 E9 ..........呢隻垃圾品牌產品,免費送俾我都要考慮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tenmillion 於 2019-12-7 11:21 PM 發表

其實U ultra 開始,以為過佢會好d.... ultra 開始幾部我覺得都唔錯

引用:
原帖由 BahriSuyunu7258 於 2019-12-19 08:49 AM 發表

用過幾代,唔好用
呢個品牌用兩個字代表晒.........垃圾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]