中國移動出p30pro

引用:
原帖由 x747x 於 2019-4-19 06:44 PM 發表

橙紅係又靚又特別又易認
不過我 256GB 已夠用有突,而且未用過極光色,所以無諗橙紅。

只係系統上可以有改善地方,例如循環主螢幕、影相偏色等問題,希望盡快有更新。 ...
都係師兄你果句念念不忙,我就等佢♥️
係呀我用左兩部極光色,都係冷色系
橙紅新色同睇板幾對路,就等佢!
希望華為睇到我地既需求啦,今次叩叩開機都好正

熱賣及精選
引用:
原帖由 9012345 於 19/4/2019 18:48 發表

都係師兄你果句念念不忙,我就等佢♥️
係呀我用左兩部極光色,都係冷色系
橙紅新色同睇板幾對路,就等佢!
希望華為睇到我地既需求啦,今次叩叩開機都好正 ...
期待你用得開心滿意!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2019-4-17 08:56 PM 發表

P30pro望遠鏡功能影片

好正
好勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2019-4-17 08:56 PM 發表

P30pro望遠鏡功能影片

好正
P30pro
拍片 只係得15倍  變焦
所以...哩段片..真偽...   唔洗講啦

回覆 引用 TOP

有冇人13號訂極光色到今日仲未有取貨通知?

回覆 引用 TOP

我14號中移訂256黑都未有消息😤

[quote]原帖由 skyykshk 於 2019-4-20 07:55 PM 發表

但我見依家中移動網店好多門市都有黑色現貨呀

引用:
原帖由 wck71087108 於 2019-4-20 09:07 PM 發表

[quote]原帖由 skyykshk 於 2019-4-20 07:55 PM 發表https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif

但我見依家中移動網店好多門市都有黑色現貨呀 ...
係???佢話返左貨會短訊同電話通知我,我冇收過通知,咁聽日要打去問下!

回覆 引用 TOP

各位CHING 我已經打過去問了
因為我琴日知道我朋友比我遲二日訂機(不同門市),但佢有貨到,我未有。
所以我打左上去熱線問(打去門市完全無人聽電話),
熱線條友同我講就話,要睇下每間門市既店長訂貨,睇佢幾時訂貨上面先會落貨比佢
姐係可以講,如果你門市個店長一直都唔訂貨,你一直都唔會有貨~O~
跟住我問佢,咁我朋友遲過我訂佢有錶送,咁我會唔會到時無哂貨又比唔到錶我,跟住佢就答我,唔會,會補番隻錶比你,聲稱
所以自求多福,PS 我13號已訂到而家都未有貨。 打算過多二日 過埋個紅日就直接去門市同佢傾下想點玩法。
(所以早訂,並唔代表早有貨拎到,因為佢完全唔係跟訂單次序)

引用:
原帖由 blackguy234 於 2019-4-21 12:03 PM 發表

各位CHING 我已經打過去問了
因為我琴日知道我朋友比我遲二日訂機(不同門市),但佢有貨到,我未有。
所以我打左上去熱線問(打去門市完全無人聽電話),
熱線條友同我講就話,要睇下每間門市既店長訂貨,睇佢幾時訂貨上面先會落貨比佢
姐係可以講,如果你門市個店長一直都唔訂貨,你一直都唔會有貨~O~
跟住我問佢,咁我朋友遲過我訂佢有錶送,咁我會唔會到時無哂貨又比唔到錶我,跟住佢就答我,唔會,會 ...
無錯,其實中移呢方面確實搞得唔係幾好睇,好似隱晦不明咁。有機派果陣先到先得,要訂果陣就咁跟單。感覺上官方同店都有不同說法,好糢糊。人地兔仔張單有就會有,就咁簡單,講到明。

回覆 引用 TOP

中移仲好笑 online store pickup 話果間鋪有貨
直接去到問話無貨
之後我問佢話online store 話你地有貨喎
佢話你online 買我地就有貨
之後我上網買咗佢即刻入去攞部機俾我
最後我買咗2部256gb 黑色

回覆 引用 TOP

仲有華為藍牙耳機同無線快充送

回覆 引用 TOP

咁我都唔知呢隻係唔係叫先到先得了 哈哈 睇運氣

回覆 引用 TOP

個sales話如果你網上買咗部機
個imei會鎖住咗畀你張單㗎喇
咁佢門市都唔可以再賣同一個imei嘅機所以你一上網買咗就一定有貨俾你

回覆 引用 TOP

其實如果舖頭訂咗嗰啲
可以去間舖頭話個訂金去返個account度取消咗個訂 
之後上網買去間舖頭立即攞

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。