註冊 登入

中國移動出p30pro

引用:
原帖由 9012345 於 18/4/2019 21:26 發表

但中移確實係令我好大啖氣🤦🏻‍♂️
去第二間出,或者照喺中移動出,自己想要就唔好理咁多。

受氣的話最多以後 blacklist 佢,買咗機盡情玩好過。

精選樓盤
引用:
原帖由 x747x 於 2019-4-18 09:33 PM 發表

去第二間出,或者照喺中移動出,自己想要就唔好理咁多。

受氣的話最多以後 blacklist 佢,買咗機盡情玩好過。
問過幾間都話5月初果派連預訂都未夠派🤦🏻‍♂️可能要開黎用啦

我都係中移出 ,,  10號先落訂.

心諗 咁遲訂 今鋪睇怕5月先有機

但睇佢FB專頁  好唔對路,
係咁話  禮品先到先得
明明   .....預訂果時話  有錶 有無線充送.  真係XYZ

出奇地 ,16號 收到個SMS有機拎  即刻飛過去拎  睇下仲有咩送

竟然又仲有  錶 無線充  BT耳機  送 我係訂天空之鏡256

引用:
原帖由 dennistcm 於 19/4/2019 01:21 發表

我都係中移出 ,,  10號先落訂.

心諗 咁遲訂 今鋪睇怕5月先有機

但睇佢FB專頁  好唔對路,
係咁話  禮品先到先得
明明   .....預訂果時話  有錶 有無線充送.  真係XYZ

出奇地 ,16號 收到個SMS有機拎  即刻飛過去拎  睇下仲有咩送

竟然又仲有  錶 無線充  BT耳機  送 ...
我只有錶同無線充,你有 BT 耳機仲正!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9012345 於 18/4/2019 22:46 發表

問過幾間都話5月初果派連預訂都未夠派🤦🏻‍♂️可能要開黎用啦
明白,今次真係太好賣,或者 5 月第一批無你份先再決定?

不過我覺得今次隻隻色都好靚,係無白色,不過如果有埋仲難揀。

橙紅色就得 512GB 先有,靚之餘又夠獨特,係要等得辛苦啲。

我11號訂,17號拎有錶無線同耳機送

回覆 引用 TOP

P10 Pro,,,,,,
P20 Pro,,,,,,

P30 Pro

一場遊戲.......
堅持2年換1部機.

回覆 引用 TOP

嘩勁,007都備反部

回覆 引用 TOP

家下帶一個号碼轉台,可以出幾多部机呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 x747x 於 2019-4-19 03:30 AM 發表

明白,今次真係太好賣,或者 5 月第一批無你份先再決定?

不過我覺得今次隻隻色都好靚,係無白色,不過如果有埋仲難揀。

橙紅色就得 512GB 先有,靚之餘又夠獨特,係要等得辛苦啲。 ...
係呀,部天空之境已出
坐等橙紅,琴日中移有聯絡我
話禮品都會跟橙紅補貨,不過都係先到先得...
其實真係小小古惑,訂果陣就話有🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 9012345 於 19/4/2019 11:59 發表

係呀,部天空之境已出
坐等橙紅,琴日中移有聯絡我
話禮品都會跟橙紅補貨,不過都係先到先得...
其實真係小小古惑,訂果陣就話有🤦🏻‍♂️
中移動無禮物可以退訂去月費度,都算公道。

或者先開天空之境,5月有橙紅又有禮品送到先賣返天空之境出去?

係呀,但係好多鋪都講橙紅無貨期,到時都要諗,等中移啦🤦🏻‍♂️

回覆 引用 TOP

同埋佢覆我又變左跟預訂次序,真係一時一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 x747x 於 2019-4-19 12:03 PM 發表

中移動無禮物可以退訂去月費度,都算公道。

或者先開天空之境,5月有橙紅又有禮品送到先賣返天空之境出去?
已賣左出去,本身有用緊mate20pro,等橙紅😎

引用:
原帖由 9012345 於 19/4/2019 18:30 發表

已賣左出去,本身有用緊mate20pro,等橙紅😎
橙紅係又靚又特別又易認
不過我 256GB 已夠用有突,而且未用過極光色,所以無諗橙紅。

只係系統上可以有改善地方,例如循環主螢幕、影相偏色等問題,希望盡快有更新。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。