註冊 登入

打左幾日csl 都無人聽,一打比數碼通幾十秒到幾分鐘就有人聽..

打左幾日csl 都無人聽,一打比數碼通幾十秒到幾分鐘就有人聽.. E-mail 此主題給朋友

如果大家係我,你地會揀邊間上台

精選樓盤
C 記一向係, 個電話錄音按幾廿次都未有真人聽

回覆 引用 TOP

c台既職員,除咗上台和出機,其他嘢就愛理不理

引用:
原帖由 hkhkpkpk123 於 2019-4-20 07:54 PM 發表

如果真的對CS服務水平有要求,我個人意見會係1010優先。
退而求其次會係數碼通。

引用:
原帖由 Cool.com 於 2019-4-22 09:44 AM 發表

退而求其次會係數碼通。
現在打去數碼通都成日要等

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cool.com 於 2019-4-22 09:44 AM 發表

退而求其次會係數碼通。
1010同會所無分別,不過好貴,不過其次就真係smt,之後就3,最後就CSL

回覆 引用 TOP

對我而言,幾耐先有人聽,唔係主要考慮因素
我揀上台,首要係要網絡服務,唔係要人聽我電話

網絡好,冇CS HOTLINE都可以接受
CS HOTLINE好,冇網絡都不可接受

我過去六年,冇打過一次CS HOTLINE
用邊個台,就不公開了

回覆 引用 TOP

用咗廿年電話打上CS 3次都無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkhkpkpk123 於 2019-4-20 07:54 PM 發表

若然接收吾好,經常要打上台丙人,不如cut左佢算吧!

CSL CS一年都call吾度一次,不過上年年中去外地旅行,call過CS問roaming service都接聽得ok快

但近半年內經常打來話續約,上個月尾吾覺意接聽左,嬲嬲地丙左佢一餐,之後就少左e d junk call

回覆 引用 TOP

數碼通啦,網絡質素最好

回覆 引用 TOP

引用:

有咩用, 數碼通 而家用緊 永冇下次, 合約要簽兩年, 就算買電話都麻麻煩煩, 好似想喺佢嗰度出部電話, 一陣間又話轉乜嘢plan, 先至有得平, 一陣就話冇優惠, 現在我都有用太陽臺 人哋 出機好簡單

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2019-4-21 11:27 PM 發表

c台既職員,除咗上台和出機,其他嘢就愛理不理
西洋菜街2号新江大樓嘅sale屎男女又兇又串,唔知以為果條街歸佢地管嘅,實際一步都唔敢出铺頭,正一門口9

回覆 引用 TOP

打過上csl.hotline不下三十次,最遲嗰次5分鐘內必有人接聽。
(記住係csl.,唔係1010)

行不改名,坐不改姓,呂小布!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。