終於續咗中移動大灣區plan

不過限時plan唔知去到幾時

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 bennyka 於 2019-5-12 05:04 PM 發表

我上佢個App續,佢俾訊都係你個個
我系send message俾我話可以升級大灣區30G 258蚊送中國號碼我無要

其實我20G好夠用,平時都係10G之內

「重要的是如何生存,而非如何死亡。」—英國文學家  約翰生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒店紅色羊 於 2019-5-12 10:58 PM 發表

我系send message俾我話可以升級大灣區30G 258蚊送中國號碼我無要
我收message 係268無中國號碼.

問個個sales中移大灣區是全中國都可以用

回覆 引用 TOP

有cap圖証明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bennyka 於 2019-5-11 01:20 AM 發表

188元包20G中港澳4.5G,之後限速無限數據,
另外包大陸電話號碼
大陸包邊D地區?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bennyka 於 2019-5-11 01:20 AM 發表

188元包20G中港澳4.5G,之後限速無限數據,
另外包大陸電話號碼
C hing,你好
請問用邊個apps?Mylink個apps?or上網上門登記果個apps?你初時係續約本地4.5g全速$188 20g本地送2g大灣區。之後中移CS話給你升級至中港澳大灣4.5g大灣區,對嗎。

中移動新plan :家居寬頻加手机(20G數據),$245
無留意詳細情况及條件(約上月中在店舖見到廣告)

回覆 引用 TOP

嚴格黎講,188 大灣區係10gb送10gb 之後128k ,同188/20gb fup+2gb大灣區完全不同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 甩轆 於 2019-5-14 02:03 AM 發表

C hing,你好
請問用邊個apps?Mylink個apps?or上網上門登記果個apps?你初時係續約本地4.5g全速$188 20g本地送2g大灣區。之後中移CS話給你升級至中港澳大灣4.5g大灣區,對嗎。 ...
哩隻plan點講係要特選客戶定義使用佐五年以上才可以申請,主要以邀請形式開通我琴日具體去問佐十個銷售街站他話無咁嘅月費俾新客戶喔

大把人想開但系cmhk批出申請肯定少之又少了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒店紅色羊 於 2019-5-14 06:40 PM 發表

哩隻plan點講係要特選客戶定義使用佐五年以上才可以申請,主要以邀請形式開通我琴日具體去問佐十個銷售街站他話無咁嘅月費俾新客戶喔
我用左中移6年,E十用6G大湾区plan,9月合约到期呀。C hing,我5知自已係5係特選客户,系5系要揾佢地CS,定系佢地會send 短信比我呢。多谢C hing 回覆。

引用:
原帖由 酒店紅色羊 於 2019-5-14 06:40 PM 發表

中移動終於有樣野係益舊客啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 甩轆 於 2019-5-14 09:52 PM 發表

我用左中移6年,E十用6G大湾区plan,9月合约到期呀。C hing,我5知自已係5係特選客户,系5系要揾佢地CS,定系佢地會send 短信比我呢。多谢C hing 回覆。
一般搵他哋無用,要等他自動自覺打電話俾你就ok,我從來無穩過他哋,打電話俾他哋去查應該無效,他哋話係邀請制度,同馬會一樣會員卡你買馬一個月過萬都有可能唔俾你,睇他哋有無咁機會俾你,如果有肯定會自覺聯系你咯

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。