• 瀏覽: 16,457
  • 回覆: 79
七月完左都未有更新...

引用:
原帖由 gggoal 於 31-7-2019 13:50 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gggoal 於 2019-7-31 01:50 PM 發表

有外國七月尾 U11 開始推送 9.0 更新, U12+ 早幾天也有外國開始推送 9.0 了.

香港不樂觀.

引用:
原帖由 plane 於 9-8-2019 01:34 發表

有外國七月尾 U11 開始推送 9.0 更新, U12+ 早幾天也有外國開始推送 9.0 了.

香港不樂觀.
希望呢個月尾有U11+啦

回覆 引用 TOP

今日無意中CHECK吓有無UPDATE, 終於可以UP上去9.0啦, 有興趣嘅師兄可以試試..

引用:
原帖由 永遠的RollNRock 於 26-8-2019 17:36 發表

今日無意中CHECK吓有無UPDATE, 終於可以UP上去9.0啦, 有興趣嘅師兄可以試試..
我港行U11+無

回覆 引用 TOP

U11+應該都有, 可能遲小小啫。
不過我都唔敢up上去9.0住, 有咩事會好麻煩.....

引用:
原帖由 永遠的RollNRock 於 26-8-2019 17:47 發表

U11+應該都有, 可能遲小小啫。
不過我都唔敢up上去9.0住, 有咩事會好麻煩.....
希望啦,等咗好耐

回覆 引用 TOP

U11啱啱更新,需時約30分鐘。 睇吓用落點先

引用:
原帖由 HELLOWINHELLO 於 26-8-2019 18:49 發表

U11啱啱更新,需時約30分鐘。 睇吓用落點先

等報告

回覆 引用 TOP

X2

回覆 引用 TOP

有冇C兄U12升左9.0後係用唔到Edge Sense推壓功能?
我更新完用唔到,但點兩下就用到

引用:
原帖由 basaraching 於 27-8-2019 00:08 發表

有冇C兄U12升左9.0後係用唔到Edge Sense推壓功能?
我更新完用唔到,但點兩下就用到
有無hard reset,大版本升級有時要咁做。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]