註冊 登入

新手, 第一次用華為. 剛出了P30-Pro

想問各位,設定裡有關顯示設定入面,睡眠 休閒時間10分鐘,有無可以設定到更耐超過10分鐘,30分鐘或永不呢? 謝謝

精選樓盤
真係恭喜

捍衛言論/新聞自由

回覆 引用 TOP

問題多,bug多,屏幕差。
閃屏勁。
好處係電量夠同埋...再諗下先

趁有二手,快啲放機。

引用:
原帖由 tonymn 於 2019-5-14 11:06 PM 發表

ching幾錢入手呀
我喺數碼通出,零机價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 POST76 於 2019-5-20 08:26 AM 發表

趁有二手,快啲放機。
仲有人要?Google 封殺咗無得update...

引用:
原帖由 華碩加三星 於 2019-5-20 02:43 PM 發表

需要放嗎?
唔會囉....我本身唔係用好多apps既人....簡簡單單果幾個已經夠用.
多謝你粗心了....

沒有你, 贏你世界又如何.............

回覆 引用 TOP

太好了,岩岩出左新機就變垃圾。華為3310

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 聾少 於 2019-5-18 01:11 PM 發表

你講三部我有齊
IPhone愈來愈退步,不過唔可能𨍭
因為用開Mac大部份朋友系iPhone .
副機之前有齊三星,Sony ,LG
用過Mate 8之後差不多全部新型號有齊,近期先Trade In 佐四分一。
三星由S6開始一部垃圾過一部。
S10+叫好小小,Note9真心垃圾不如。
反而Mate 10, P20完全好用
Mate 20 , P30又差了小小
只是一對比三星華為仲系贏幾條街。 ...
ching 通常去邊度trade in? service ok 嗎?

引用:
原帖由 sleepingHayHay 於 2019-5-21 05:16 PM 發表

ching 通常去邊度trade in? service ok 嗎?
我之前係數字台trade 機, 佢地新機都有平, 而且唔同機種都收, 仲可以幫手過data 添

引用:
原帖由 娘娘大王 於 2019-5-20 07:55 發表

問題多,bug多,屏幕差。
閃屏勁。
好處係電量夠同埋...再諗下先
有咩問題?有乜bug??點閃法??你睇到??

可唔可以詳細少少??

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。