老老實實,華為手機有無令大家失望過呢?

全中。。
中共政府重有好多進步空間,但更討厭你老美啲欺凌主意。。

華為加油!

quote]原帖由 K_F 於 2019-5-21 01:59 PM 發表

我冇用過華為,不過要知道一個道理叫“退此一步即無死所”

中國如果今次冇辦法喺美國手上保住華為,等於中國所有科技企業都可以任由美國總統一個人既喜惡去摧毀,毫無審查毫無阻力,佢屎忽痕一個諗法想你死你就即死

日本已經係前車之鑑,80年代末90年代初,日本科技企業何等強勁,sony panasonic 東芝 日立 三菱,帶動日本經濟幾乎趕超美國,結果引來 ... [/quote]

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-5-21 03:25 PM 發表

咁嘅大話都講得出 ? 敢發誓 ? 

YouTube大陸5毛多到令人討厭。。。佢哋係世界毒瘤。
大話?
你用過華為未?
我三星,華為,蘋果都用過,而家用緊華為
以機論機
華為,我個人認為好過三星,起馬用得耐都順,舊電無得頂!
by 用家經驗
BTW, 如果你連用都未用過就唔好覆我,唔好浪費時間,因為無討論價值

iphone 7 > mate 10 > mate 20 pro 👍🏼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核彈 於 2019-5-21 03:39 PM 發表

大話?
你用過華為未?
以機論機
by 用家經驗
BTW, 如果你連用都未用過就唔好覆我,唔好浪費時間,因為無討論價值 ...
"唔用youtube" <----今日最佳笑話

引用:
原帖由 核彈 於 2019-5-21 03:39 PM 發表

大話?
你用過華為未?
以機論機
by 用家經驗
BTW, 如果你連用都未用過就唔好覆我,唔好浪費時間,因為無討論價值 ...
通常鬧個d人都係冇用過華為。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-5-21 03:52 PM 發表

講緊機,你就同我講YouTube
小學生?
問你有無用過華為呀?
有就有,無就無
唔好人地問你食左飯未,你走去答我老豆係男人先得!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-5-21 03:23 PM 發表

中共會好過日本 ? 你痴心錯付了。
中國只會好過日本!

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-5-21 17:25 發表

咁嘅大話都講得出 ? 敢發誓 ? 

YouTube大陸5毛多到令人討厭。。。佢哋係世界毒瘤。
你會唔會同弱智人仕發誓呀?你可能會,我唔會囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核彈 於 2019-5-21 17:39 發表

大話?
你用過華為未?
以機論機
by 用家經驗
我用過三代iPhone, 三代三星,華為的確超班~

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-5-21 03:52 PM 發表

我都幾乎唔用YouTube,有幾好笑?

非常失望,部MATE8用左幾年,一次機都未死過,行得又快,舊電都神經病用左咁多年都仲可以用成日,想換部新機都冇籍口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yahoo888 於 2019-5-21 04:20 PM 發表

我用過三代iPhone, 三代三星,華為的確超班~
我覺得華為d 機真係幾用心
我用緊20X , 係覺得個Mon 差小小 , 無線充電無之外,其實真係好用!
我都唔明,明明標題叫(華為手機有無令大家失望過呢?),連機都未用就入黎叫春,都唔知係到做咩膠。。。。。

引用:
原帖由 tc7560 於 2019-5-21 04:13 PM 發表

中國只會好過日本!
阿Q係世界上最好的😂

引用:
原帖由 用三星真系好L廢 於 2019-5-20 10:50 PM 發表

冇失望
用緊mate20pro 一開始有綠芒, 華為肯做野, 肯1 換1!  冇失望

/
好似用,冇失望過

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。