老老實實,華為手機有無令大家失望過呢?

引用:
原帖由 112Henry 於 2019-5-21 04:25 PM 發表

我都幾乎唔用YouTube,有幾好笑?
我從未用過youtube......
三星同華為,每次一買番黎,第一時間停用應用程式,youtube係其中之一.....

路過:老老實實,冇失望
另外想請教各師兄師姐,有冇得停用"建議的應用程式"?
即是果d↓

我明白問題不大,唔整都冇所謂,但之前好似冇,而家有就多左d野咁,所以想整走佢
謝謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 核彈 於 2019-5-21 18:35 發表

我覺得華為d 機真係幾用心
我用緊20X , 係覺得個Mon 差小小 , 無線充電無之外,其實真係好用!
我都唔明,明明標題叫(華為手機有無令大家失望過呢?),連機都未用就入黎叫春,都唔知係到做咩膠。。。。。 ...
呢類粉腸為反而反,無很用

回覆 引用 TOP

從來不買

回覆 引用 TOP

仲出糧俾你開飯

回覆 引用 TOP

勁多bug

當然唔會失望,因為華慧手機裏面90%都係美國野科技。

[

回覆 引用 TOP

由 LG V30+ 轉用華為P30PRO 一個月,WIFI強一倍,喺屋企用和記1G寬頻,V30+ 下載最高大約300幾Mbps,P30PRO 下載最高600幾Mbps;電池用一日V30+ 大約剩餘30%,P30PRO 大約剩餘60%,大致滿意,最不滿就係特朗普

p8,p10 plus,p30 pro

最失望係到依家8同10都原好無缺,俾我上維修中心嘅機會一次都唔俾

回覆 引用 TOP

講手機,硬係要拉去政治。硬係要抽水。煩唔煩啊。

利申: Honor 6 plus, Mate 8, 小米 8, 而家用 Magic 2

好用。好順。電量耐用。

回覆 引用 TOP

用過mate 10, p20pro 都好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 K_F 於 2019-5-21 01:59 PM 發表

我冇用過華為,不過要知道一個道理叫“退此一步即無死所”

中國如果今次冇辦法喺美國手上保住華為,等於中國所有科技企業都可以任由美國總統一個人既喜惡去摧毀,毫無審查毫無阻力,佢屎忽痕一個諗法想你死你就即死

日本已經係前車之鑑,80年代末90年代初,日本科技企業何等強勁,sony panasonic 東芝 日立 三菱,帶動日本經濟幾乎趕超美國,結果引來 ...
你係我咁耐以黎見過,唔鍾意中共但仲講到合理說話既人👍

回覆 引用 TOP

華為 好過份 mate 20 出左無耐右出P30,我年頭買左Mate 20, 揼曬心口
早知等多幾個月

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-5-21 04:37 PM 發表

阿Q係世界上最好的😂
日本三十年前向美國下跪,中國絕不下跪!

引用:
原帖由 K_F 於 2019-5-21 01:59 PM 發表

我冇用過華為,不過要知道一個道理叫“退此一步即無死所”

中國如果今次冇辦法喺美國手上保住華為,等於中國所有科技企業都可以任由美國總統一個人既喜惡去摧毀,毫無審查毫無阻力,佢屎忽痕一個諗法想你死你就即死

日本已經係前車之鑑,80年代末90年代初,日本科技企業何等強勁,sony panasonic 東芝 日立 三菱,帶動日本經濟幾乎趕超美國,結果引來 ...
極同意

回覆 引用 TOP

冇失望過,以後都會繼續支持華為,
而家用緊MATE 9, 等緊MATE 30

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。