• 瀏覽: 188,256
  • 回覆: 1,376
  • 追帖: 8
小弟幾個月前開設Xperia 1集中帖,一直多得各位ching支持。但由於人手錯誤,版主將我個帖合併咗入佢開嘅帖度。但佢個帖嘅主題係包含X1,X10同X10+,未必方便Xperia 1用家集中討論。

有見及此,小弟重開Xperia 1集中帖,希望大家繼續支持。

趁開新帖,順便統計一下大家訂咗Xperia 1邊隻顏色。

P.S. 有一樣嘢可以間接證明Xperia 1好受歡迎,就係呢個帖畀人按GG嘅數字直線上升!

投票項目 ( 多選 : 最多可選 2 項 ) 參與人數 149

1. 紫色

97 (60.62%)

2. 灰色

31 (19.38%)

3. 白色

13 (8.12%)

4. 黑色

19 (11.88%)

引用:
原帖由 lafy 於 2019-5-28 01:26 AM 發表

小弟幾個月前開設X1集中帖,一直多得各位ching支持。無奈尋日版主vcfirstben響冇徴詢我同意之下將我個帖合併入佢開嘅帖度。但佢個帖嘅主題係包攬X1,X10同X10+,未必方便X1用家集中討論。

有見及此,小弟即管試下重開X1集中帖。如果大家唔支持,又或者版主再次搶帖,咁我唯有告退啦!

趁開新帖,順便統計一下大家訂咗Xperia 1邊隻顏色。 ...
咁都得? 10/10+ 同 1 唔同機種喎!

回覆 引用 TOP

冇訂,但應該會入手紫色

回覆 引用 TOP

訂咗經典紫色,但副機7 Plus已經捱唔到6月中

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lafy 於 2019-5-28 01:26 發表

小弟幾個月前開設X1集中帖,一直多得各位ching支持。無奈尋日版主vcfirstben響冇徴詢我同意之下將我個帖合併入佢開嘅帖度。但佢個帖嘅主題係包攬X1,X10同X10+,未必方便X1用家集中討論。

有見及此,小弟即管試下重開X1集中帖。如果大家唔支持,又或者版主再次搶帖,咁我唯有告退啦!

趁開新帖,順便統計一下大家訂咗Xperia 1邊隻顏色。 ...
聽Sony store話,九成的人訂紫色

引用:
原帖由 熱血番長 於 2019-5-28 09:11 發表

未訂,9月入紫色送人。
九月無延長保養同贈品

引用:
原帖由 kwm368 於 2019-5-28 10:57 發表

九月無延長保養同贈品
贈品只不過係到時會畀咩你姐

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135
引用:
原帖由 kwm368 於 2019-5-28 10:57 AM 發表

九月無延長保養同贈品
可能到時有超市券🤣

*319-CT9A
F@tHo-BL5
引用:
原帖由 lacadud 於 2019-5-28 11:28 AM 發表

可能到時有超市券🤣
到時已推出第二隻改良版都未知!

南無阿彌陀佛
引用:
原帖由 kwm368 於 2019-5-28 10:57 發表

九月無延長保養同贈品
冇所謂啦!又唔係我用,我等IFA嗰部細機。

唔好睇少我!點解用唔到熱血硬派做登入名稱?!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 szeto903 於 2019-5-28 11:12 發表

贈品只不過係到時會畀咩你姐
我情願佢送SCTI30好過送SD卡。

唔好睇少我!點解用唔到熱血硬派做登入名稱?!!
毛毛出現注意🤣

*319-CT9A
F@tHo-BL5

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ZH-BOY 於 2019-5-28 11:48 AM 發表

到時已推出第二隻改良版都未知!
X2應該冇4k mon

*319-CT9A
F@tHo-BL5

回覆 引用 TOP

會唔會6月6同大陸同步呢?等得好苦呀👺👺👺

https://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4551/5336538/1/

eprice.tw有相機實拍對比啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]