註冊 登入

iPhone鎖左機點解?

本主題由 chairman_palm 於 2019-6-13 05:00 PM 關閉
引用:
原帖由 6674 於 2019-6-11 08:50 AM 發表

耐吾中入黎睇下新手發文,好好笑 
睇唔明樓主想問乜。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
如果你之前有個密碼先解到鎖,咁你個小朋友都要先知你個密碼解鎖,再在設定入多一次密碼,先再改到密碼。。。咁你叫人點信你同幫你啊。

引用:
原帖由 chengyusze 於 2019-6-11 07:55 AM 發表

手機比小朋友亂禁鎖左密碼
完全撞唔到 解唔到
同埋手機系之前既 而加用左新手機 冇登apple ac
點樣可以重啟呢? 手機啲野冇哂資料已刪過
而加只係解返鎖  或禁咩制/咩方法可以還原原廠設定 ...
用iPhone又無Apple ID買嚟托?

引用:
原帖由 空空白白 於 2019-6-11 06:24 PM 發表

用iPhone又無Apple ID買嚟托?
我解返了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ignwong 於 2019-6-11 04:49 PM 發表

如果你之前有個密碼先解到鎖,咁你個小朋友都要先知你個密碼解鎖,再在設定入多一次密碼,先再改到密碼。。。咁你叫人點信你同幫你啊。
係囉, 我都睇唔明, 如果之前自己有set密碼鎖, 小朋友點攪都係原本個密碼, 自己一入就開到鎖, 唔明點解入極都入唔到

如果之前無密碼, 小朋友又唔似咁聰明走去同你set左新密碼

黑人問號中

回覆 引用 TOP

著返個定位

回覆 引用 TOP

有單就直接拎去apple埋得

回覆 引用 TOP

過一小時咪得囉!

回覆 引用 TOP

掉左佢

回覆 引用 TOP

鎖左機梗係比返人OR報到警局啦
方法唔係沒... 自己GOOGLE啦

939,1398加油

回覆 引用 TOP

拎返去Apple整la

回覆 引用 TOP

我已經撞返個mail
入返 開返部電話 同埋鎖密碼唔係鎖一次囉
系禁錯好多次鎖左 直頭連apple id 都鎖左 個隻
有冇用過iphone架

回覆 引用 TOP

試下用000000
通常是 default password

- B & W 803
- Counterpoint SA-12, Counterpoint SA-1000
- AR Turntable with SME-3009 arm, Denon DL103 LCII, Shure Type V, Ortfon-SPU
-

回覆 引用 TOP

丟左去然後轉會三星

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。