註冊 登入

[新資訊或文章轉帖] apple I D

apple I D E-mail 此主題給朋友

我部i phone6P還完出廠設定,想重新開Apple ID,但不能新ID,像鎖了舊ID,但舊ID已忘記,可以怎做?有冇師兄可以幫下手,謝謝🙏

熱賣及精選
還反部機比人啦,再唔係交去警署,他朝君體也相同

引用:
原帖由 wch520 於 2019-6-14 01:57 AM 發表

還反部機比人啦,再唔係交去警署,他朝君體也相同
佢都唔要了,大清潔🧹。仲有手代,都是名牌,不過舊同爛

回覆 引用 TOP

問下警察點做?交低左係警署,過咗一段時間冇人認領都係你嘅,起碼合法光明正大先啦,亦都係香討未出現過既執到iphone post,點條明路你行

引用:
原帖由 wch520 於 2019-6-14 01:37 PM 發表

問下警察點做?交低左係警署,過咗一段時間冇人認領都係你嘅,起碼合法光明正大先啦,亦都係香討未出現過既執到iphone post,點條明路你行
首先欣賞你的正義,但如果要光明正大同在香討出現執i phone合法者。這就真係唔使喇,第一光明正大,我已是光明正大,物主幾部都唔要,就只是這部仲可以開到機,唔係令人損失下得到,所以我心安理得,至於香討出現就唔使講喇,

至於香討出現就唔使講喇?
咁呢個post講緊咩?

引用:
原帖由 純情的樓主 於 2019-6-14 02:37 PM 發表

首先欣賞你的正義,但如果要光明正大同在香討出現執i phone合法者。這就真係唔使喇,第一光明正大,我已是光明正大,物主幾部都唔要,就只是這部仲可以開到機,唔係令人損失下得到,所以我心安理得,至於香討出現就唔使講喇, ...
你叫物主用佢電話,入設定,按一下物主既apple ID,就會見到佢apple ID既所有登記裝置,選你部iphone,選從帳號移除就得

引用:
原帖由 ovshk 於 2019-6-14 02:45 PM 發表

你叫物主用佢電話,入設定,按一下物主既apple ID,就會見到佢apple ID既所有登記裝置,選你部iphone,選從脹號移除就得
這段我回錯人

引用:
原帖由 ovshk 於 2019-6-14 02:45 PM 發表

你叫物主用佢電話,入設定,按一下物主既apple ID,就會見到佢apple ID既所有登記裝置,選你部iphone,選從帳號移除就得
這個有用,謝謝你,煩少少都問下佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的樓主 於 2019-6-14 02:51 PM 發表

乜你唔係叫我去報警,然後可以光明正大可以在香討出現一個執i phone正義post咩?這是我的理解,,所以我米話至於香討出現就唔使講喇,意思是香討出現正義post咁on9這些,米玩喇,我估我是道德L ...
你用左c眼睇post?

引用:
原帖由 ovshk 於 2019-6-14 02:53 PM 發表

你用左c眼睇post?
你用邊隻C眼睇到,我睇錯邊個位,你要講得出來先好啊,唔係又俾人笑你on9

引用:
原帖由 純情的樓主 於 2019-6-14 02:56 PM 發表

你用邊隻C眼睇到,我睇錯邊個位,你要講得出來先好啊,唔係又俾人笑你on9
無得救,果然是c眼,你覆緊邊個人都唔知

引用:
原帖由 ovshk 於 2019-6-14 02:57 PM 發表

無得救,果然是c眼,你覆緊邊個人都唔知
你啱,是我按錯左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wch520 於 2019-6-14 02:43 PM 發表

至於香討出現就唔使講喇?
咁呢個post講緊咩?
乜你唔係叫我去報警,然後可以光明正大可以在香討出現一個執i phone正義post咩?這是我的理解,,所以我米話至於香討出現就唔使講喇,意思是香討出現正義post咁on9這些,米玩喇,我估我是道德

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的樓主 於 2019-6-14 01:10 AM 發表

我部i phone6P還完出廠設定,想重新開Apple ID,但不能新ID,像鎖了舊ID,但舊ID已忘記,可以怎做?有冇師兄可以幫下手,謝謝🙏
你不是機主

45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。