其實而家買華為之後仲用唔用到Google服務

其實而家買華為之後仲用唔用到Google服務 E-mail 此主題給朋友

個google play 同G-mail YouTube 個d 用唔用到??

熱賣及精選
引用:
原帖由 kjkszpj 於 2019-6-17 03:37 PM 發表

個google play 同G-mail YouTube 個d 用唔用到??
原厰跟机就得

回覆 引用 TOP

唔畀用google服務,在內地影響唔大,但喺歐洲影響會非常大

Google已經跪低向華為認錯,聲稱會全力修補同華為既關係,但華為而家唔 show佢

引用:
原帖由 酒店狂野的樓主 於 2019-6-17 04:12 PM 發表

唔畀用google服務,在內地影響唔大,但喺歐洲影響會非常大
華為唔預裝買家自己裝咪得囉    有乜嘢問題呢?

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-6-17 04:15 PM 發表

Google已經跪低向華為認錯,聲稱會全力修補同華為既關係,但華為而家唔 show佢
這是本日最佳笑話 ? 🤭🤭 水軍都冇你咁大口氣……

節省啲啦~你~

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-6-17 04:21 PM 發表

節省啲啦~你~
你自己睇新聞啦,Google 求華為 原諒已經係2星期前往既事,今日新聞報道 Intel, 高通要求美國政府不要打壓華為呀,得閒係個井出黎 抖下氣啦。

引用:
原帖由 kjkszpj 於 2019-6-17 03:37 PM 發表

簡單講
要自己動手裝番曬落電話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-6-17 04:21 PM 發表

節省啲啦~你~
無知真的很可笑

回覆 引用 TOP

消息係知道嘅。但唔會學你咁大口氣 。 ok ?

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-6-17 04:32 PM 發表

你自己睇新聞啦,Google 求華為 原諒已經係2星期前往既事,今日新聞報道 Intel, 高通要求美國政府不要打壓華為呀,得閒係個井出黎 抖下氣啦。 ...
爬出個井好辛苦架 貞子都有版你看 想嚇死人咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-6-17 04:41 PM 發表

消息係知道嘅。但唔會學你咁大口氣 。 ok ?
Google 好被動 當廠家唔預載Google 用返自己嘅store Google 就會失去市場佔有率
正所謂多隻香爐多隻鬼 華為乘機開多門生意賺錢

回覆 引用 TOP

電訊商話已出用緊google服務既機型唔受影響,係之後出既機型先會。

之後google話唔用google服務(安全系統)會影響到美國國內安全,叫政府唔好禁。

回覆 引用 TOP

美國國內安唔安全關我鬼事,期待鴻蒙

回覆 引用 TOP

60 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。