• 瀏覽: 14,499
  • 回覆: 60
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-10-25 09:55 AM 發表

滿意度呢??
滿意

Love is truth

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-10-25 09:59 AM 發表

劈價未??
我老婆最近想買,見到數碼通客戶價27xx,買唔買得過呢!?

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-11-6 08:10 PM 發表

問過職員,19e背之機芯透明顯示,原來有一半係劃上去架!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-11-6 08:10 PM 發表

呢個價錢,可會考慮三叔之A70??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-11-6 08:20 PM 發表

呢個價錢,可會考慮三叔之A70??
其實入得尼版,都係HTC fans. 而且我老婆之前買過三叔,次次都唔㩒,好快壞。

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-11-6 08:25 PM 發表

其實入得尼版,都係HTC fans. 而且我老婆之前買過三叔,次次都唔㩒,好快壞。
何謂唔襟?如果用到一年,我已收貨;打後的使用壽命,便算作bonus.

回覆 引用 TOP

我部uu用咗兩年呀~越嚟越慢,見人話華x影相靚,就換咗…發覺都影相都冇htc咁靚!而家又想換返htc機,有咩好介紹

引用:
原帖由 Eva 於 2020-1-2 01:07 AM 發表

我部uu用咗兩年呀~越嚟越慢,見人話華x影相靚,就換咗…發覺都影相都冇htc咁靚!而家又想換返htc機,有咩好介紹
講影相點都係 U12+, 但舊 U, 個 edge sense 2 要同佢培養感情。重點係搵部新嘅都唔易。

回覆 引用 TOP

HTC is the only place to buy?

引用:
原帖由 christ201430 於 2020-3-7 05:56 PM 發表

HTC is the only place to buy?
Smartone also sales it before

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2020-3-7 10:29 PM 發表

Smartone also sales it before
今日打去 smartone
巳無貨

引用:
原帖由 christ201430 於 2020-3-7 10:30 PM 發表

今日打去 smartone
巳無貨
都唔知有幾多人買??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-3-8 03:12 AM 發表

都唔知有幾多人買??
之前, 簽 smartone 可 $16xx 出機

引用:
原帖由 christ201430 於 2020-3-8 12:10 PM 發表

之前, 簽 smartone 可 $16xx 出機
H記翻唔到身啦!!!

回覆 引用 TOP

HTC 都無貨
一機難求

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]