• 瀏覽: 209,703
  • 回覆: 840
  • 追帖: 29
S10集中帖(2)已爆,開(3)啦!

S10e係呢幾年我用過最滿意嘅一部手機,恐怕我今年都唔捨得換走佢。

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
熱賣及精選
食電

如果電池容量可以大啲咁就完美

引用:
原帖由 lafy 於 2019-7-13 09:19 PM 發表

S10集中帖(2)已爆,開(3)啦!

S10e係呢幾年我用過最滿意嘅一部手機,恐怕我今年都唔捨得換走佢。
S10E, 同S10+有乜唔同?

回覆 引用 TOP

S系列人氣好似唔及note……

引用:
原帖由 林燊 於 2019-7-13 09:53 PM 發表

S系列人氣好似唔及note……
一半一半

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKS2013 於 2019-7-13 09:25 PM 發表

如果電池容量可以大啲咁就完美
如果電量再大啲又做吾翻單手size,亦威脅到S10個market, 10e相信係目前最平衡嘅單手極限(尤其比起蘋果嘅Xs)!

引用:
原帖由 bbc070205 於 2019-7-13 10:11 PM 發表

如果電量再大啲又做吾翻單手size,亦威脅到S10個market, 10e相信係目前最平衡嘅單手極限(尤其比起蘋果嘅Xs)!
同樣5.8吋mon,S10e嘅輕身係XS比唔上

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
iPhone 成部玩具咁,好膠

引用:
原帖由 東方加加速隊長 於 2019-7-14 11:46 AM 發表

iPhone 成部玩具咁,好膠
唔係膠人又點會比六千買膠玩具呢,粗邊720p,古代野

引用:
原帖由 ppkk78 於 2019-7-14 12:15 PM 發表

唔係膠人又點會比六千買膠玩具呢,粗邊720p,古代野
下部買華為、三星,都唔買iPhone

引用:
原帖由 東方加加速隊長 於 2019-7-14 09:23 PM 發表

下部買華為、三星,都唔買iPhone
不嬲都無視唉瘋, 機價同功能唔及 Android 機 !

引用:
原帖由 derrickt 於 2019-7-14 09:26 PM 發表

不嬲都無視唉瘋, 機價同功能唔及 Android 機 !
係,依加華為、三星追住iPhone 嚟打...

引用:
原帖由 東方加加速隊長 於 2019-7-14 09:28 PM 發表

係,依加華為、三星追住iPhone 嚟打...
仲有國産 Oppo、Vivo、小米、魅族…大軍突擊, 生果市場佔有率減退, 消費者有大把好機可以選擇 !

引用:
原帖由 derrickt 於 2019-7-14 09:34 PM 發表

仲有國産 Oppo、Vivo、小米、魅族…大軍突擊, 生果市場佔有率減退, 消費者有大把好機可以選擇 !
大把選擇,使乜用🍎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]