• 瀏覽: 209,706
  • 回覆: 840
  • 追帖: 29
引用:
原帖由 terrykeung123 於 2019-7-18 04:14 PM 發表

Lafy師兄,如果我note 9 512gb 換s10 e 128gb,值得嗎?會唔會好儍
大mon轉細mon, 適應到?
gb睇你現在用幾多, 不過有插卡其實無乜問題

熱賣及精選
請問部機本身係咪有膜, 吾使再買🤔

我是C妹
引用:
原帖由 hrmanager 於 2019-7-19 10:14 AM 發表

請問部機本身係咪有膜, 吾使再買🤔
yes

引用:
原帖由 nirvana0001 於 2019-7-19 10:20 AM 發表

yes
Thanks

我是C妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Phoenixlap 於 2019-7-19 09:59 AM 發表

曲芒真係唔好用

回覆 引用 TOP

S10幾好用

Everyone uses Standard Chartered Bank!
change dollars
Everyone uses Facebook !
聖經十誡認識神遠離邪惡!
政府應重鎚打擊老鼠,曱甴!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Phoenixlap 於 2019-7-19 09:59 AM 發表

適應到,因為5.8吋mon已經夠大

我用雙sim冇插SD,內存128GB都夠我用

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
引用:
原帖由 lafy 於 2019-7-19 08:08 PM 發表

適應到,因為5.8吋mon已經夠大

我用雙sim冇插SD,內存128GB都夠我用
其他使用感比note 9好嗎?

引用:
原帖由 terrykeung123 於 2019-7-19 09:50 PM 發表

其他使用感比note 9好嗎?
size就好大分別下

回覆 引用 TOP

我部S10+都用緊,有次畀人撞跌咗落地以為個Mon爆硬點知攞返上黎睇下乜事都冇,只係個殼花咗少少,真係好彩!

附件

20190720_133202.jpg(50.7 KB)

2019-7-20 01:35 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lafy 於 2019-7-14 12:11 AM 發表

同樣5.8吋mon,S10e嘅輕身係XS比唔上
絕對認同,我肩肌有啲毛病,而工作成日要手機影相 ,ip8 plus 太重搞唔惦,轉了ipx, 都嫌重。再轉ip8細機但無雙鏡同mon太小, 最近轉s10e, 終於喜出望外!

回覆 引用 TOP

S10 怎樣設定esim?

引用:
原帖由 c9lover 於 2019-7-20 02:24 PM 發表

S10 怎樣設定esim?
s10點會用到esim

引用:
原帖由 ppkk78 於 2019-7-20 02:43 PM 發表

s10點會用到esim
咁新嘅手機都用唔到㗎😢😢

回覆 引用 TOP

寧願多少少錢要 s10...

s10e 個指紋解鎖喺側邊。。。即係一定要雙手解鎖。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]