• 瀏覽: 217,026
  • 回覆: 857
  • 追帖: 30
引用:
原帖由 MEMS 於 2019-7-19 01:14 AM 發表

有無人S10 smart octopus 地鐵閘機拍唔到??
其他地方無問題 係地鐵有問題
唔好話手機。。。就算實體卡都係有時得有時唔得。。。 係部八達通機自己弱

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 c9lover 於 2019-7-20 02:24 PM 發表

S10 怎樣設定esim?
新手機關esim咩事?esim係比錶同d iphone cheap機得單卡槽既機用。兩個sim卡位用乜鬼野esim.

引用:
原帖由 ppkk78 於 2019-7-20 06:24 PM 發表

新手機關esim咩事?esim係比錶同d iphone cheap機得單卡槽既機用。兩個sim卡位用乜鬼野esim.
Esim最終係希望取代實體sim啫!
點都算係一項優點,但仲未流行住。

我都想買部手機但想問s10e同A60功能有咩分別?

回覆 引用 TOP

S10+

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbc070205 於 2019-7-20 07:39 PM 發表

Esim最終係希望取代實體sim啫!
點都算係一項優點,但仲未流行住。
唔見得有咩比宜家好

回覆 引用 TOP

剛剛sun mobile 出左s10+ 去登記 marvel手機殼 但IM number 話我唔正確,係咪已經完左,淨係可以登記300蚊8達通,有無師兄知道?謝

我都係S10+

回覆 引用 TOP

用s10... 電腦都慳返。。。

最衰A80冇dex

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DAYPAY 於 2019-7-22 01:54 AM 發表

剛剛sun mobile 出左s10+ 去登記 marvel手機殼 但IM number 話我唔正確,係咪已經完左,淨係可以登記300蚊8達通,有無師兄知道?謝
要用另一部note 或者s系列嘅Im number, 仲有要登人club s先

引用:
原帖由 ericng15 於 2019-7-22 11:09 AM 發表

要用另一部note 或者s系列嘅Im number, 仲有要登人club s先
姐係要係Samsung 用家先得,謝謝師兄

引用:
原帖由 DAYPAY 於 2019-7-22 11:20 AM 發表

姐係要係Samsung 用家先得,謝謝師兄
身邊有好朋友用note或s, 用佢個number都ok, 而且申請clubs係唔使錢

引用:
原帖由 ericng15 於 2019-7-22 11:25 AM 發表

身邊有好朋友用note或s, 用佢個number都ok, 而且申請clubs係唔使錢
我試試其他

回覆 引用 TOP

今日跌一跌部s10,mon落地,張mon貼即刻爛左,好心痛😭😭,而家想去朗豪坊道痴返張新嘅mon貼

引用:
原帖由 jasonho0410 於 2019-7-23 03:14 PM 發表

今日跌一跌部s10,mon落地,張mon貼即刻爛左,好心痛😭😭,而家想去朗豪坊道痴返張新嘅mon貼
mon落地先就。。。慘

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]