想去細舖買華為手機,邊度比較好?

引用:
原帖由 萬家變態的師兄 於 2019-7-19 12:44 AM 發表

我咪系福仁連繼買過兩部水貨機,型到呀,v10用1個月即死,博多鋪 買v20,叻 d用到3個月,以後只會去大鋪買機穩陣 d
講行貨喎,得一間

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Imobile

回覆 引用 TOP

請問衛訊係咪任何牌子機都靠得住

引用:
原帖由 香土男 於 2019-7-19 06:57 AM 發表

請問衛訊係咪任何牌子機都靠得住
咪又一樣之前俾人爆係二手返新 有時睇下運仔 無計 上台機都有試過 你Google search 下就知

咁窮用小米la 學咩人用華為

回覆 引用 TOP

細舖沒保障。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 L.Ellison 於 2019-7-19 09:58 AM 發表

咪又一樣之前俾人爆係二手返新 有時睇下運仔 無計 上台機都有試過 你Google search 下就知
上台出機都算係大公司 有可能係公司職員出蠱惑偷龍轉鳳喎

華為係電訊設備公司, 台機其實都OK多OFFER

另外, 而家京東都可以送貨去香港, 買國行大可以去京東買

深圳東部華僑城機動遊戲最少意外六死十傷

悠悠長長繼續前航不懂去驚怕 荊荊棘棘通通斬去不必多看它
利益集團主導下,中國已經沒有希望

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香土男 於 2019-7-19 12:31 PM 發表

上台出機都算係大公司 有可能係公司職員出蠱惑偷龍轉鳳喎
都唔一定架 其實每一部機嘅來源都係一個source 佢定點整 真係無人知  一年有咁多嘅壞機要換 嗰啲零件嗰啲機究竟會點處理呢 佢哋自己內部定義嘅新機究竟又係點呢 冇人知喎

回覆 引用 TOP

感覺上 電信商岀機 部機真係無咁多問題

回覆 引用 TOP

總之深之都,福仁都唔好信,特別話係行貨個的,我中個招

引用:
原帖由 toyotacar2 於 2019-7-19 04:53 PM 發表

總之深之都,福仁都唔好信,特別話係行貨個的,我中個招
https://consumer.huawei.com/hk/support/warranty-policy/
指定認可經銷商,識唔識分?

回覆 引用 TOP

深之都

回覆 引用 TOP

咁遲買,點會無老鼠貨

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。