• 瀏覽: 5,754
  • 回覆: 52
Diamond

附件

493ab0884e174.jpg(47.33 KB)

2019-8-8 01:21 AM

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越有。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了
熱賣及精選
Aria

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2019-8-8 01:21 AM 發表

Diamond
HTC Sensation XE

Touch cruise

引用:
原帖由 kencmc 於 2019-8-8 06:28 PM 發表

HTC Sensation XE
我兩部 Sensation 都有買過

回覆 引用 TOP

Diamond & HD2 其實係 Windows Mobile
想當年 HD2 flash rom android 直頭玩到著迷

回覆 引用 TOP

我都有將部 HD2 刷做 Android 

回覆 引用 TOP

第一部係U11,可惜亦都係最後一部

回覆 引用 TOP

當年 HTC 行 Windows Mobile 係做得唔錯
之後 HD2 flash rom Android 更出神入化
而 HTC 第一部正式 android 忘記了型號了

回覆 引用 TOP

我第一部係Touch

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 phonobaba 於 2019-8-9 08:37 PM 發表

Touch cruise
當時touch Cruise sell 導航,大大盒裏麵包埋車充車架同埋導航軟件的。當時來講幾型。

回覆 引用 TOP

我第一部係Touch

回覆 引用 TOP

我第一部喺X01HT 仲要第一次買水貨機

引用:
原帖由 baggio_1918 於 2019-8-12 09:20 PM 發表

我第一部喺X01HT 仲要第一次買水貨機
我也忘記有這型號😅

HTC EVO 3D,不能說叫好,3D 手機後繼無力,長時間睇頗辛苦

附件

htcevo3d.jpg(35.95 KB)

2019-8-12 10:38 PM

回覆 引用 TOP

主題標籤 #htc
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]