Mate30會吸引大家買嗎?

Mate30會吸引大家買嗎? E-mail 此主題給朋友

唔知價錢係點

熱賣及精選
廢物大陸機仲開成萬

無嚟新意嘅艾風都成萬喎,樓上兩位點睇?

必买

回覆 引用 TOP

必買,爭在睇下有冇港版

回覆 引用 TOP

要睇下用唔用到gmail, google photo先

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2019-9-20 01:26 PM 發表

無嚟新意嘅艾風都成萬喎,樓上兩位點睇?
你唔知大陸人個性 ? 身體很誠實
佢哋丟晒愛國糞青嘅架 😡

附件

chinabuyiphone.jpg(89.78 KB)

2019-9-20 02:10 PM

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-9-20 02:10 PM 發表

2017 年 iPhone 8 喺中國開售,對比100萬到底係多定少?
----------------------------------------
iPhone 8 系列新機昨天在中國開始預售,但一天預約量 200 萬支,遠不如過去 iPhone 6 預購首日的 400 萬支

我唔撚like中共都照用華為啦
玩手機都分愛國唔愛國 真係可悲

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-9-20 02:10 PM 發表

100萬係香港黎講係算多,但以14億大陸人口黎計就算係輕如鴻毛

香港就係部分愚人只活在700萬人口的世界,從未見識過世界是何其巨大

有得賣港行先打算 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2019-9-20 02:18 PM 發表

100萬係香港黎講係算多,但以14億大陸人口黎計就算係輕如鴻毛
知唔知華為國內賣幾多 ?? 不嬲唔高。。。

100萬只係預訂,最終當然唔止啦 ! 中國人咁親美 😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2019-9-20 02:15 PM 發表

我唔撚like中共都照用華為啦
玩手機都分愛國唔愛國 真係可悲
你冇見過大陸版華為粉 ? 佢哋都話愛國用華為 😎

https://youtu.be/DpLwBfEqaYU

附件

Screenshot_20190920-142352_Chrome.jpg(103.33 KB)

2019-9-20 02:24 PM

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-9-20 02:24 PM 發表

你冇見過大陸版華為粉 ? 佢哋都話愛國用華為 😎

https://youtu.be/DpLwBfEqaYU
人地"岸久" 你係咪跟埋一齊"岸久"

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。