• 瀏覽: 11,073
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
係Apple store 買咗部11 Pro 墨綠色好靚呀!尋日打算揾番之前個csl sales 續約, 佢話可以送番2年換機服務比我,無論部iPhone係邊度買都可以兩年內隨時換過第二部機或者轉款...咁就算下年再出新機都唔怕out啦!有興趣PM我比個sales聯絡你啦!佢仲話新客戶都可以送㗎!🤤

附件

IMG-20190920-WA0000.jpg(117.13 KB)

2019-9-20 12:56 PM

IMG-20190920-WA0003.jpg(90.3 KB)

IMG-20190920-WA0005.jpg(68.66 KB)

熱賣及精選
pm謝謝

好手靚WOR, PMed!

回覆 引用 TOP

師兄知吾知CSL有機取未?

回覆 引用 TOP

PM thx

回覆 引用 TOP

PM pls

回覆 引用 TOP

曲線Sales

引用:
原帖由 formone98127 於 2019-9-20 12:56 PM 發表

係Apple store 買咗部11 Pro 墨綠色好靚呀!尋日打算揾番之前個csl sales 續約, 佢話可以送番2年換機服務比我,無論部iPhone係邊度買都可以兩年內隨時換過第二部機或者轉款...咁就算下年再出新機都唔怕out啦!有興趣PM我比個sales聯絡你啦!佢仲話新客戶都可以送㗎!🤤 ...
會裸機咁用?

回覆 引用 TOP

好正呀

回覆 引用 TOP

霧面綠色部機成個墨硯咁真心好柒

回覆 引用 TOP

想要sales資料,可否pm thx

回覆 引用 TOP

正呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投奔.至聖所 於 2019-9-20 01:22 PM 發表

曲線Sales

曲都無所謂,問左都無壞

引用:
原帖由 smallpotatoxyz 於 2019-9-20 02:58 PM 發表

曲都無所謂,問左都無壞
蟹貨

回覆 引用 TOP

pm pls 我csl 11月到期想出機

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]