• 瀏覽: 479,435
  • 回覆: 2,825
  • 追帖: 41
引用:
原帖由 天下文仔 於 2020-8-5 04:53 PM 發表

thx
等得耐唔耐?
一個月

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-5 04:33 PM 發表

網上登記完,等順豐sms
登記都唔使填地址,順豐點送?佢sms問地址? 同埋個八達通幾耐先過500?

樓主cls 武漢肺炎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 computer02 於 2020-8-11 09:51 AM 發表

登記都唔使填地址,順豐點送?佢sms問地址? 同埋個八達通幾耐先過500?
登記度味有得比你簡邊間順豐收。sms係通知你去拎。其實登記果度己經寫到好清楚,乜咁難明咩?

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-11 07:12 PM 發表

登記度味有得比你簡邊間順豐收。sms係通知你去拎。其實登記果度己經寫到好清楚,乜咁難明咩?
就係登記完唔見有得簡邊間順豐收先問阿

引用:
原帖由 computer02 於 2020-8-11 08:19 PM 發表

就係登記完唔見有得簡邊間順豐收先問阿
我七月登記係先入去專屬禮遇。入哂機資料,upload埋單,再按下一頁,拉落去有得選邊區同邊間順豐拎,你再睇睇

買咗s20+
個smart octopus用喺巴士小巴就得,搭地鐵入閘就交叉我,有冇人有相同情況?

引用:
原帖由 kwokchiu_126 於 2020-8-12 12:38 AM 發表

買咗s20+
個smart octopus用喺巴士小巴就得,搭地鐵入閘就交叉我,有冇人有相同情況?
以前用8 sim到而家用smart 8都喺閘機出過事

引用:
原帖由 kwokchiu_126 於 2020-8-12 12:38 AM 發表

買咗s20+
我都試過,七仔,麥記同港鐵無事,搭龍運巴士,我之前果部S20Ultra第一日拍唔到八達通,唔知係NFC或smart octopus有問題

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-11 11:11 PM 發表

我七月登記係先入去專屬禮遇。入哂機資料,upload埋單,再按下一頁,拉落去有得選邊區同邊間順豐拎,你再睇睇
有得揀順豐拎??? 佢淨係比我揀係邊間三星專門店拎...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kato9761 於 2020-8-12 04:42 AM 發表

我都試過,七仔,麥記同港鐵無事,搭龍運巴士,我之前果部S20Ultra第一日拍唔到八達通,唔知係NFC或smart octopus有問題
袋翻張實體八達通穩陣啲。

引用:
原帖由 tltong 於 2020-8-12 10:34 AM 發表

袋翻張實體八達通穩陣啲。
我放咗部S20Ultra,之後出換咗部P40pro再加實體咭

引用:
原帖由 kato9761 於 2020-8-12 01:44 PM 發表

我放咗部S20Ultra,之後出換咗部P40pro再加實體咭
有冇必要為咗呢樣嘢換機?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kato9761 於 2020-8-12 01:44 PM 發表

S20 U 唔好用咩?

引用:
原帖由 iceman2403 於 2020-8-12 02:08 PM 發表

S20 U 唔好用咩?
好正,係電去得快啲啫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]